Hasselvænget 14, Helnæs, 5631 Ebberup

112 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Stort og flot istandsat sommerhus med plads til hele familien


Skøn beliggenhed i attraktive Helnæs Sommerland med flot havudsigt

Sommerhuset her på Helnæs brillerer både hvad angår størrelse, stil og stand – og så er der ovenikøbet flot udsigt til vandet. Boligen rummer intet mindre end 13 sovepladser, hvilket giver optimale rammer for at samle hele familien til feriehygge i solen.
Her er tale om en flot istandsat ejendom på 112 kvadratmeter. Istandsættelsesprojektet inkluderede eksempelvis udskiftning af tag og vinduer, og der er ligeledes opgraderet med et flot køkken. Boligen har ikke været benyttet til udlejning, så huset fremstår særdeles velholdt.
Udefra præsenterer fritidshuset sig i klassisk sommerhusstil med sortmalet facade, hvide vinduesrammer og sadeltag. Inden døre er de træbeklædte vægge og lofter malet hvide, inklusiv de fine, synlige loftsbjælker og de flotte trægulve er blevet slebet.
De mange sovepladser er fordelt over fire gode værelser, der alle har faste skabe til opbevaring. Værelserne er samlet omkring en fordelingsentré, hvorfra der også er adgang til husets to badeværelser med toilet - et stort plus. 
Opholdssektionen inkluderer et hvidt og veldisponeret køkken, en rummelig spisestue og en pejsestue. Her er åben forbindelse mellem samtlige afdelinger, hvilket giver ekstra lys og luft. I spisestuen kan I let indrette jer med et langbord, mens det er oplagt at etablere sofaafsnit ved den stemningsfulde pejseindsats. Her er plads til at samle hele familien i boligens hjerterum. 
Fra stuen er der udgang til et stort terrassedæk, hvis ene del udgøres af en afslappende lækrog. Terrassen får sol fra både syd og vest, og her er god plads til både spisebord, grill, solsenge og haveparasoller. Den 1.013 kvadratmeter store grund er herudover anlagt med en let holdt plæne, og afslutningsvis er her opført et praktisk haveskur.
Huset ligger i Helnæs Sommerland – et attraktivt sommerhusområde med grønne fællesarealer og dejlig badestrand og med bådebro indenfor 2 minutters gang. Den lille halvø byder på masser af smuk naturoplevelser samt lokalt kunstgalleri, campingplads, ishus og kro med både frokost- og aftenmenu.

Udlejningstilbud forligger:
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 21 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 131.000
5Antal rum
1972Byggeår
1013 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.804 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,774 / 11.634 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070