Harestien 3, 4581 Rørvig

80 m2 fritidshus

Kontant 4.495.000 kr.

Fantastisk fritidshus med fantastisk beliggenhed i fantastiske Rørvig


Nær Dybesø, Kattegat og Sandflugtsplantagen

Midt mellem Dybesø, Rørvig Sandflugtsplantage, Flyndersø og en af områdets lækreste badestrande udbydes nu dette attraktive fritidshus, hvor klassisk sommerhusidyl er i perfekt harmoni med lækre, moderne løsninger.
På en skøn naturgrund, hvor biodiversiteten får lov at blomstre i uberørte områder og hvor der kan etableres stemningsfulde uderum på den store terrasse, der strækker rundt om store dele af huset udbydes nu denne perle af et fritidshus. Her får I lige dele ro, charme, luksuriøse detaljer og bekvemmelighed at nyde fritiden i.
Huset, med den formidable beliggenhed i et af Rørvigs mest attraktive sommerhusområder, fremstår fuldkommen indflytningsklar. Her er alle faciliteter i alle rum, både lækre og yderst velholdte.
Den oprindelige del af huset, med bl.a. badeværelse, køkken og havestue er renoveret i 2022. Huset er tilbygget i 2004. I 2022 er der opført stor, flot garage med tilstødende udhus.
I det luksuriøst indrettede badeværelse er der sat et kæmpe ovenlysvindue over badekarret. Her kan du gennem hele året nyde et afslappende karbad mens du kigger op på himlen, om den så er blå uden en sky i sigte, eller om sneen daler stille ned og lægger sig som en dyne over landskabet. Huset er nemlig yderst helårsanvendeligt og har desuden sovepladser til hele familien. Her er to store værelser, en stor hems og et rummeligt udhus i forlængelse af den store garage, med mange anvendelsesmuligheder. Hovedhuset rummer desuden en lys og lækker stue med to dobbelte terrassedøre, en hyggelige havestue samt et lækkert og velindrettet køkken.
Den store terrasse fungerer i sommerhalvåret som en naturlig forlængelse af huset. Her får I masser af plads til at indrette jer i forskellige afdelinger, både under åben himmel og under det store overdækkede parti.
Beliggenheden er som før nævnt særligt attraktiv. Her er I inden for korte gåafstande af områdets smukkeste natur med både Dybesø, Rørvig Sandflugtsplantage, Flyndersø, Korshage. Nærområdet byder på skønne badestrande og i Rørvig Havn finder I gode spisesteder og en hyggelig summen af liv om sommeren med ishus og krabbefangst. 
Nykøbing Sjælland, hvor I finder alt inden for indkøb, ligger et kvarters kørsel fra huset.
En sand perle af et fritidshus som vi glæder os utroligt meget til at vise jer rundt i.
3Antal rum
2004Ombygget
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.847 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,510 / 20.839 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30