Købsaftale underskrevet

Haregade 14, 1., 3720 Aakirkeby

65 m2 fritidshus

Kontant 995.000 kr.

Dejlig ferielejlighed på Dams På Bakken


Udsigt over marker

Det er en virkelig dejlig ferielejlighed, der venter jer her på Haregade 14 på Dams På Bakken nær Aakirkeby og Natur Bornholm. Lejligheden ligger for enden af bygningen og er en af de større typer på hele 66 kvm. Planløsningen fordeler sig over to værelser, to badeværelser, et bryggers og et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue. Hertil er der en solrig, vestvendt terrasse og nogle gode fællesfaciliteter såsom en pool, terrasseområder og store græsarealer.
Aakirkeby bymidte kan nås på en kort gåtur, og her finder I dagligvarebutikker, spisesteder og flere spændende oplevelser. Derudover er I endnu tættere på Søndre Lystskov og Natur Bornholm, som er et særdeles børnevenligt oplevelsescenter.
Den vestvendte fliseterrasse er delvist overdækket, og med den elektriske markise er der mulighed for helt overdækket terrasse, hvilket giver jer nogle skønne udendørsarealer, selv når vejret ikke arter sig. Poolen bliver en stor force på de varme sommerdage, og med de store græsplæne, der omkranser området, er der rig mulighed for aktiviteter under åben himmel.
Selve huset er lyst og hyggeligt, og I træder indenfor via entréen, der også fungerer som fordelingsgang mellem samtlige af boligens rum. Opholdsmiljøet har en rigtig fin størrelse, og køkkenet er udført med lyse fronter samt gode opbevaringsløsninger. De to soveværelser giver jer behagelige rammer til nattesøvnen, og det er en rigtig dejlig detalje, at der er to badeværelser. Det ene har badekar, mens det andet har bruser.
3Antal rum
2005Ombygget
30474 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87