Haregade 14, 17., 3720 Aakirkeby

39 m2 fritidshus

Kontant 595.000 kr.

Hyggelig ferielejlighed i hjertet af Bornholm


- med en skøn terrasse

På Haregade 14 i Aakirkeby finder du denne fine lejlighed, der er lige til at flytte ind i. Hjemmet består af et værelse, et badeværelse, en entré og et dejligt opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Dertil kommer en nydelig, overskuelig have, der primært består af en fliseterrasse.
Med et hjem på denne adresse er du tæt på indkøbsmuligheder, busstoppestedet og NaturBornholm, som byder på nogle spændende, naturvidenskabelige oplevelser. Nærområdet er særdeles smukt med flere grønne oaser, bålsted, alléer langs grusstierne og en swimmingpool.
Udefra præsenterer ejendommen sig charmerende med den røde facade og de hvide vinduesrammer og døre. Du træder ind i hjemmet via entréen, hvor der er et praktisk, integreret skab, hvor støvsugeren og overtøjet let får plads. Ved siden af finder du værelset, som får solen ind fra øst. På badeværelset er der badekar med bruser og fine, lysegule fliser.
Det rummelige opholdsmiljø kan let indrettes med spiseområde og sofamøbler, og det pæne vinkelkøkken er udført med hvide, grebsfrie fronter. Aftensolen strømmer ind gennem de vestvendte vinduespartier, og herfra er der udgang til den dejlige have. Fliseterrassen er halvt overdækket, så du får mulighed for at nyde udelivet, selv når støvregnen falder.
Lyder det som noget, du skal høre mere om? Så kontakt os allerede i dag.
1887
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.526 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,856 / 2.986 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ann-sofi Hansen
home Nexø

Ejendomsmægler MDE

ashan@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87