Grønningen 53C, Enø, 4736 Karrebæksminde

55 m2 fritidshus

Kontant 1.695.000 kr.

"Et stenkast" fra stranden, på rolig adresse


Velrenoveret og med stor, solrig træterrasse

I hjertet af Enø, små 200 meter fra en skøn sandstrand, ligger dette charmerende sommerhus fra 1955. På en solrig sommerdag er det svært at løsrive sig fra terrassen og stranden, men gåturen langs stranden til iskiosken, bageriet og Enøs andre indkøbsmuligheder er lige til at overskue. Mangler I andet, tager køreturen til Næstved et kvarters tid, og bussen kører fire minutter fra døren.
I det sorte sommerhus er der lagt op til et afslappet udeliv. Den flotte træterrasse spreder sig over det meste af grunden og byder på mange gode hjørner med rig mulighed for at nyde solen dagen igennem. Under det overdækkede stykke ved huset kan I sidde ude selv i let sommerregn. På siden af huset, lige bag indkørslen, finder I en udendørs bruser, så I let kan skylle sand og saltvand af efter en tur på stranden eller blot køle af på en varm sommerdag.
I løbet af det sidste års tid er stedet løbende blevet istandsat med nye trægulve i hele huset, nyt armatur og klinker på badeværelset, samt både træterrassen og den udvendige bruser.
I træder indenfor i enden af huset i et skønt, lyst rum med adgang til det ene af husets to værelser og til stuen. Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse, og det hvidmalede rum føles lyst og favnende med de flotte, nye trægulve og brede vinduespartier ud mod terrassen. Ved køkkenet er der plads til et fint spisebord ved terrassedøren. Fra stuen er der desuden adgang til husets andet værelse samt til det rummelige badeværelse.
På Grønningen 53C er I dækket godt ind til mange dejlige sommerdage med familie og venner inde såvel som ude.
3Antal rum
1955Byggeår
220 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.669 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,107 / 8.045 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00