Gøgevej 2, Lyngøen, 9370 Hals

65 m2 fritidshus

Kontant 698.000 kr.

Dejligt og charmerende sommerhus beliggende lige lidt udenfor Hou


skønt sommerhus med plads til hele familien kan hygge i de skønne åbne rum

Velkommen til Gøgevej 2. Her finder i dette skønne og charmerende sommerhus, beliggende i et dejligt og roligt sommerhusområde hvor familien kan skabe en masse nye sommerhus minder. 

Huset rummer 65 kvm bolig, samt en lys udestue på 20 kvm så der er masser af muligheder i dette skønne sommerhus. 
I den skønne lyse entre er der adgang til 2 dejlige værelser hvor den ene er et dejligt rummeligt og lyst  soveværelse. Fra entreen er der også adgang til det flotte lyse badeværelse hvor der er god plads til at familien kan gøre sig klar til dagens aktiviteter. 
Fra entreen bevæger i jer ind i det lyse og åbne køkkenalrum hvor er plads til hele familien. Det åbne køkken giver god mulighed for at kokken kan være med i hyggen med resten af familien, uanset om de sidder i sofaområdet eller spiseområdet mens kokken laver middagen klar.
middagen kan eventuelt nydes i den dejlige udestue på 20 kvm som der adgang til via stuen. Her der gode muligheder for at familien kan nyde hindandens selskab på de dejlige sommer dage.

På den 1251 kvm store grunde er der også mulighed for at familien kan hygge i den store have eller i pavillonen i haven og skabe mange gode minder

Sommerhuset er beliggende en kort tur fra en dejlig badestrand hvor familien kan blive kølet ned på de varme sommerdage. samtidig er der kun en kort biltur til den charmerende ferieby Hou hvor der er mulighed for at foretage indkøb i den lokale Dagli brugsen, gå en tur på den charmerende lystbådshavn eller prøve et af de lokale spisesteder. Derudover er der en kort biltur til den hyggelige By Hals, hvor familien kan gå på udforskning.

Lyder dette som sommerhuset hvor du kan se mange dejlige familie minder blive til? så tøv ikke med at ringe for en fremvisning eller yderligere information på 98 25 27 44 eller skriv på hals@home.dk
   

3Antal rum
1986Ombygget
1251 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

948 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,240 / 3.358 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Hals

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

98252744

98252744