Fyrvænget 24, Vellerup, 4050 Skibby

114 m2 fritidshus

Kontant 1.550.000 kr.

Fyrvænget, Vellerup Sommerby, 4050 Skibby


Hyggeligt sommerhus i bondestil, med god plads

Vellerup Sommerby er et yderst veldrevet sommerhusområde i konstant udvikling, hvor der stadig er absolut fokus på at kunne nyde de dejlige omgivelser og det rare naboskab i helt eget tempo. Fyrvænget 24 skiller sig ud fra de mange træhuse i området og byder på masser af charme.
Det hyggelige toplans bindingsværkhus på Fyrvænget 24 byder på god plads fordelt på to etager, masser af charme og er en rummelig fritidsbolig, der skiller sig ud i området, som ellers hovedsageligt er bebygget med etplans træhuse.

De to etager er begge velindrettede. I stueplan med tre værelser, rummelig entré, køkken, badeværelse og stue, og på førstesalen med en ekstra stue og et særligt stort værelse.
I 2018 er der foretaget en del forbedringer i huset. I badeværelset er brusekabine, håndvask, toilet og vaskesøjle skiftet ud til nyt, ligesom også køkkenet er blevet opdateret med flotte HTH køkken elementer. Således fremstår alle faciliteter fuldt funktionelle og absolut brugbare.
Der er åbnet op mellem stue og køkken, hvor de originale bjælkekonstruktioner er bibeholdt. De skaber en utroligt hyggelig stemning i fællesrummene og minder en om den skønne atmosfære et bindingsværk bringer, også når tiden er tilbragt indendørs.
På husets førstesal byder de to store rum på mange anvendelsesmuligheder og mange ekstra kvadratmetre. Begge etager er udstyrede med brændeovn, som er koblet til vandrørene, der varmer radiatorerne op og hjælper med at holde omkostningerne for opvarmning af huset nede.
Haven er stor, velholdt og super hyggeligt anlagt, afskærmet af en flot hæk mod vejen og prydet med gammel, smuk beplantning, der bryder den store plæne. Her er anlagt dejlige terrasser, hvor solen uforstyrret kan nydes gennem hele dagen.

Grundejerforeningen har offentliggjort at der i 2021 vil blive gravet fibernet ned i området. Den
nuværende ejer har tilmeldt sig ordningen og vil få installationen af fibernet uden beregning
Nærmiljøet byder på skøn natur, med Verdens Ende og vandet indenfor kort gåafstand og omtrent 2,5 kilometer til Egholm Skov. Vellerup Sommerby er særligt veldrevet og er et sommerhusområde i konstant udvikling. Her er velholdte veje og fællesarealer og et varmt og dejligt naboskab.
1981
Byggeår
4
Antal rum
1277 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.550.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.888 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,769 / 7.600 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84