Fyrrelunden 45, Jegum, 6840 Oksbøl

153 m2 fritidshus

Kontant 1.995.000 kr.

Pænt og velholdt poolhus tæt på søen


God lejeindtægt kan påregnes

I skønne Jegum Ferieland finder du dette herlige sommerhus med swimmingpool og spabad på en dejlig plænegrund. Huset er delvis renoveret i 2020 og det ses let at, det er passet og plejet, man føler sig hurtigt hjemme i dette hyggelige sommerhus.
Huset er indrettet med fire gode soveværelser, i stuen er der brændeovn samt varmepumpe og fra det store lyse og flotte køkken/alrum er der direkte udgang til den ugenerte, sydvendte terrasse. I husets hjerte, pool rummet, finder I naturligvis den dejlige swimmingpool (20 kvm.) samt spabadet med plads til sjov og leg, og herfra er der adgang til sommerhusets sauna
Huset er udstyret med en energibesparende luft til luft varmepumpe, og en brændeovn.
På den store terrasse vil du kunne fange alle de bedste solstråler hele dagen, - dette kan med fordel nydes med en god bog og et glas vin, når børnene leger og spiller bold på den dejlige plæne.
Når solen går ned, er det indbydende at tænde op i grillen og skrue op for hyggen på terrassen. De kolde aftener kan I med god samvittighed nyde inde foran brændeovnen, med et hyggeligt brætspil med børnene.
Jegum Ferieland blev etableret i 1970’erne og der er i dag små 800 sommerhuse.
Centralt i Jegum Ferieland finder du centret med lille købmand, restaurant, legepladser, boldbaner samt klappegeder. Der er ligeledes masser af muligheder for at nyde naturen med gåture i de mange smukke skove, som ligger i området.
Syv km fra sommerhuset ligger Outrup Golfbane, og der er cykelsti til én af vestkystens bedste badestrande ved Hvidbjerg i Blåvand. Ønsker I en lidt mere rolig strand, er Børsmose Strand oplagt, hvor I må tage bilen med helt ned på stranden. Kør også en tur til Museet Tirpitz, der nærmest ligger skjult i sandet. Under overfladen findes fire store udstillingsgallerier samt café og butik.
Huset udlejes via Købmand Hansen og der ligger et udlejningsbudget på kr 189,720,- + forbrug  for kun 31 uger. Så udover et skønt sommerhus er der også mulighed for at gøre en god forretning.

1992
Byggeår
5
Antal rum
1609 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.091 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,556 / 9.842 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622