Købsaftale underskrevet

Fredskovparken 11, Hejsager Strand, 6100 Haderslev

67 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Hejsager Strand


Hyggeligt sommerhus tæt ved attraktiv badestrand

Højt beliggende 8 meters over havets overflade, og klar til hurtig overtagelse så sommerferien i eget sommerhus kan sikres.

Beliggende tæt på grønne marker ved Hejsager Strand, udbydes nu dette charmerende sommerhus til salg. Herfra er der kun få hundrede meter til den attraktive og børnevenlige badestrand, hvor hele familien kan tage sig en frisk dukkert.

Sommerhuset byder på et lyst og lækkert køkken i åben forbindelse til opholdsstuen, hvor hele familien kan samles om spisebordet. Derudover er der også god mulighed for at slænge sig i sofaen, og nyde ferien og varmen fra brændeovnen på de kølige aftener. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt overdækket terrasse, hvor der kan dækkes op til hele familien, hvis I vil nyde et måltid udenfor. Derudover er sommerhuset indrettet med et lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Sommerhuset byder derudover på 2 soverum med god skabsplads, og med udgang fra det ene værelse til en stenbelagt terrasse. 

Haven er dejlig nem at passe, da den hovedsageligt er anlagt i græs. Haven byder også på gode muligheder for at børnene trygt kan lege samt muligheder for div. aktiviteter. Her er der således gode muligheder for afslapning og for at få hverdagen, eller ferierne, ned i tempo.

Derudover finder I et godt udhus samt redskabsrum med integreret værksted.

Ved sommerhuset er der gode parkeringsmuligheder.

Huset her emmer af rigtig sommerhus idyl, og er klar til at danne ramme om jeres fremtidige ferier og fridage. Kontakt home Haderslev – Vojens for din fremvisning allerede i dag på 74 53 05 45

3Antal rum
2005Ombygget
634 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545