Fjordhusene 21, Enø, 4736 Karrebæksminde

68 m2 fritidshus

Kontant 2.395.000 kr.

Overtag et af de populære Fjordhuse


Feriehus i første række til Karrebæk Fjord

Fjordhusene, som er opført i den karakteristiske bungalow-stil, smelter flot sammen med naturen på Enø, hvor enklaven af huse ligger godt placeret i første række til Karrebæk Fjord. Fra terrassen kan I spejde ind mod Næstved og indsejlingen, og selve fritidshuset er renoveret i 2010, hvor køkkenet, stort set alle gulve og døre er skiftet.
Det er en bred palette af oplevelser, som venter jer, for beliggenheden med en af de bedste badestrande i gåafstand nærmest opfordrer jer til at pakke strandtasken, mens I også har en minigolfbane lige ved siden af. Lystfiskeren vil elske mulighederne her, hvor både fladfisk og fjordrejer kan fanges, og I kan endda sejle med Friheden til Gavnø og Næstved. Enø er også kendt for et spændende fugleliv, så husk kikkerten. 
Der er restauranter i nærheden, så I kan fuldende de begivenhedsrige dage med god mad, og på samme vis er I nær det aktive byliv og indkøbsmuligheder.

Det er roen, der hersker, og således bliver det skønt at slå sig ned på en af terrasserne, der altid sikrer jer sol. Udsigten til vandet er fantastisk, og de grønne fællesområder holdes af ejerforeningen.
Alt i huset er kvalitet, for der er både uno form-køkken og travertin-gulve i vente, og med brændeovnen i det åbne opholdsrum er I sikret en herlig stemning selv på de kølige dage. 
Opholdsrummet forener køkkenet og stuen og forlænges med den vestvendte terrasse, mens det også er let at smutte ud på terrassen mod øst via den lille gang. Loftshøjden i opholdsrummet bidrager til den unikke stemning i huset, og endelig har I to værelser med et brusebadeværelse mellem sig. Skabspladsen i soveværelset bliver også praktisk, når I pakker kufferten ud til de lange ophold.
Dette sommerhus skal opleves - book en fremvisning!
3Antal rum
1980Byggeår
110620 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.929 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,858 / 11.081 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00