Engesøvej 35, 6853 Vejers Strand

100 m2 fritidshus

Kontant 2.375.000 kr.

Flot sommerhus som løbende er renoveret


God og stor grund for enden af lukket vej

På stor dejlig naturgrund ligger dette skønne sten-sommerhus, som er meget velholdt og i en flot stand. Her kan du trække dig tilbage for at nyde og afstresse fra hverdagen, det er vitaminer for sjælen.
Sommerhuset er indrettet med entre, 4 soveværelser 2 med dobbeltsenge samt 2 med 2 enkeltsenge i hver, lækkert badeværelse med gulvvarme spabad og sauna, gæstetoilet, flot køkken og en hyggelig stue. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse.
Som ejer skal du altså blot læne dig tilbage og nyde solens stråler, det er altid muligt at finde det perfekte spot til solbadning. Når solen går ned, indbyder det til at få tændt op i grillen og hygge på terrasse, hvor solens sidste stråler kan nydes. De kolde og mørke aftner kan med godsamvittighed nydes med et godt glas vin og en god bog eller måske et hyggeligt brætspil sammen med ungerne.
Sommerhuset har en energi venlig luft til luft varmepumpe.
Sommerhusets dejlige beliggenhed er endnu et plus. Her kommer I til at bo midt i den grønne natur, med masser af muligheder for gode vandreture fx i skoven og alligevel kun ca 1000 meter fra de hvide strande og blå havvand som hver dag byder på nye oplevelser.
Vejers’ ferieområde byder både på ro, afslapning, og fantastiske naturoplevelser. Her oplever du ofte, at områdets krondyr kikker forbi, det er bare en oplevelse man aldrig bliver træt af. Tilmed er det tilladt at køre med bil helt ned på den skønneste hvide sandstrand, så hele familien kan komme med hele vejen til vandkanten og bølgen blå.
Sommerhuset udlejes gennem Die Hyggelige Dänen og i 2022 er huset udlejet for kr.114.230 + forbrug til ejer. Huset er stillet til rådighed for udlejning fra ca 1. maj til slutningen af oktober
Kom og oplev dette skønne sommerhus sammen med os!!

1992
Byggeår
5
Antal rum
2696 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.375.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.183 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,980 / 11.744 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Hansen
home Blåvand

Salgschef & Vurderingsspecialist for RD

kaha@home.dk

75270622

75270622