Købsaftale underskrevet

Elverstien 33, Kårup, 4540 Fårevejle

80 m2 fritidshus

Kontant 2.695.000 kr.

Flot og meget velholdt "Planet" fritidshus med mange gode detaljer


Velbeliggende i roligt og attraktivt område.

Her udbydes nu et super velholdt og meget flot fritidshus, hvor kvalitet er den røde tråd, hele vejen igennem ejendommen - her kan bl.a. nævnes at huset har ekstra brede tagrender, ekstra nedløbsrør og der er tænkt på ordentlig nedsivning til en stor faskine. 

Her er man aldrig plaget af vand på grunden. Det kan også nævnes, at der fra haven er en lille sti op til ”udsigten” hvor der er borde med bænke, her kan solnedgangen over Sejerøbugten opleves fra nærmeste hold, mens man nyder et glas vin og spiser lidt medbragt tapas. 

Yderligere er der 400V CEE ladestik til elbilen. Ved den overdækkede terrasse giver 2 Markilux markiser læ for vinden og man kan sidde fuldstændig uforstyrret. 
Den solrige grund er primært udlagt med græs, og et vildt blomsterbed. Der er yderligere gode muligheder for alle mulige former for boldspil for de aktive, mens de mere magelige kan slænge sig på terrassen og kigge på.
 
Denne yderst veldisponerede ejendom indeholder: Skønt køkken med clickgulv, soveværelse, 2 gode værelser, dejlig stue med brændeovn, flot badeværelse med brus, gulvvarme og vaskemaskine. Overalt er der loft til kip, samt store vinduespartier, så ejendommen fremtræder lys og imødekommende. Yderligere kan nævnes, at der er solceller på taget mod syd, der producerer mere strøm om året end nuværende ejer kan bruge.

Desuden kan haveredskaberne opbevares i et vedligeholdelsesfrit redskabsskur med støbt bund.
En rigtig perle i et godt område i cykelafstand til spisesteder, indkøb, samt Kårupskoven og Sejerøbugten. 

Ring til home på tlf 59318620 og bestil en fremvisning - vi fremviser alle ugens 7 dage.

4Antal rum
2015Byggeår
1236 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Rasmussen
home Lyngen

Butikschef, Salg & vurdering

tommyr@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20