Dyrevænget 5, Nordstrand, 4500 Nykøbing Sj

66 m2 fritidshus

Kontant 2.295.000 kr.

Super velindrettet, velholdt og helårsanvendelig fritidshus


Tæt på dejlig badestrand

I et af Nykøbing Sjællands mest populære sommerhusområder, hvor roen og den gode stemning hersker, og hvor I har få minutters gang til en dejlig og børnevenlig badestrand, udbydes nu et fantastisk lækkert fritidshus, der er lige til at flytte ind i.
Velkommen til Dyrevænget 5. Her glæder vi os til at slå dørene op og invitere jer indenfor, så I ved selvsyn kan opleve denne perle af et fritidshus, hvor man får charme, sommerhusstemning, lækre og velholdte faciliteter og en super planløsning, der gør, at huset nemt rummer flere mennesker samtidig.

Her er tre gedigne soveværelser, hvoraf det største er rigeligt stort til at kunne blive opdelt i to, hvis I har behov for dette. Her er et stort og lækkert alrum med udgang til den sydvendte del af et stort og lækkert terrassemiljø. I alrummet ligger stue og køkken i åben forbindelse med hinanden. Et velindrettet og moderne køkken med alle hvidevarer og en stor og skøn stue med plads til både langbordet og sofaarrangement. I stuen spreder brændeovnen varme og hygge og de flotte lofter giver et lækkert udtryk, hvor alt det bedste fra 60’erne og 70’ernes arkitektur skriver sig ind i nogle af tidens mest populære tendenser. Gennem store vinduespartier lukkes der masser af lys ind i stuen og den anden vej giver de en skøn udsigt til den ugenerte have.
Huset er løbende vedligeholdt og renoveret. Af de store poster kan nævnes udskiftning af gulv i hele huset og renovering af køkken i 2005.
Rundt om huset, langs de syd- og vestvendte facader, udgør det store terrassemiljø det oplagte samlingssted. Her kan solen nydes fra tidlig formiddag og helt til den forsvinder ned bag toppene på de smukke træer, der omkranser haven og samtidig skærmer for blikke udefra. Her får I plads til at indrette jer med flere afdelinger og både hyggekroge, solsenge, loungemøbler og spisebord.
Haven i øvrigt er anlagt med en skøn plæne og gammel beplantning med et minimum af vedligeholdelse for øje.
Når tiden i hus og have skal suppleres med oplevelser i nærområdet, så trækker stranden. Her kan I efter få minutters spadseretur stå med fødderne i vandkanten på en både børnevenlig og smuk sandstrand med det skønneste badevand.
Resten af Odsherred åbner op til et rent skatkammer af oplevelsesmuligheder, med noget for ethvert humør og en enhver aldersgruppe.
4Antal rum
1970Ombygget
2066 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.292 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,621 / 10.704 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00