Duevej 6, Sønderby, 4050 Skibby

141 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Sønderby, Skibby


Fritidshus i første række til Roskilde Fjord med under 1 time til København

Velkommen til Duevej 6, Sønderby, 4050 Skibby – et yderst velholdt og betagende sommerhus med en udsigt, og så under 1 times kørsel fra københavn. Dette charmerende sommerhus er beliggende på en rummelig naturgrund på hele 1.946 m2 med direkte udsigt til Roskilde Fjord og områdets private havn. 

Fra det øjeblik man træder ind i huset, bliver man budt velkommen af en varm og indbydende atmosfære. Den hyggelige indretning skaber en behagelig ro som rummer plads til både familieliv og personlig udfoldelse. Fritidshuset byder på hele 141 m2 bolig fordelt på 2 etager.

Huset byder indenfor via god entré, hvor husets gæstetoilet ligger til venstre for, og fra entréen træder man videre ind i stuen. Stueområdet appellerer til at være det naturlige samlingspunkt, hvor familie og venner kan nyde hinandens selskab. Køkkenet er velholdt og funktionelt, med nok plads til at samle hele familien omkring spisebordet.
De store vinduespartier i husets indbydende stue/alrum, giver ikke kun en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord, men lader også naturligt lys strømme ind i rummet og skaber en følelse af åbenhed og harmoni. Fra stuen er der desuden adgang til husets soveværelse samt direkte udgang til både husets store havestue og den østvendte overdækkede svalegang, hvor utallige timer kan bruges på at nyde den smukke udsigt og den friske luft. Fra havestuen kan husets vestvendte terrasse tilgås. Her kan man være privat og sidde i læ.

Husets kælder som er lys, tør og yderst anvendelig tilgås via trappe i entréen. Kælderen byder på et praktisk bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter, stort badeværelse med badekar og brus samt to stuer, som kan bruges til gæsteværelse, kontor eller andre behov.
Fra bryggerset er der udgang til husets tredje terrasse, som fører videre ud til den velholdte, store grønne have, som giver mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke mens du nyder den fortryllende udsigt. Her er plads til både sjove udendørsaktiviteter samt hyggelige grillmiddage med familier og venner.
Til ejendommen hører desuden et godt udhus på 17 m2 samt carport på 19 m2.


Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor, i denne perle af et sommerhus.
4Antal rum
1990Ombygget
1946 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.163 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,721 / 14.000 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84