Duettevej 10, Skovgårde - Ahl, 8400 Ebeltoft

119 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Charmerende fritidshus med skøn udsigt


Skønne rammer og tæt på Ebeltoft by

Midt i denne naturskønne kulisse ligger jeres fremtidige, foretrukne feriedestination med et fritidshus på 119 kvm på en 1.810 kvm stor matrikel. Fra huset, terrasserne og diverse hygge- og lækroge kan udsigten udover marker og vandet nydes, og selv Aarhus kan ses både i dagslys og om aftenen.

På Duettevej 10 møder I et træbeklædt fritidshus fra 1981 der er istandsat i 2008, og hvis facade indkapsler det hyggelige udtryk. Indenfor kan I se frem til en rummelig entré, mens der tilmed er tre regulære værelser. 

Badeværelset har toilet og separat bruseniche, og der er da også et gæstetoilet, således at der ikke opstår trængsel ved badeværelset. Køkkenet er lidt unikt, da det er opdelt af to rum, hvor første del viser sig som et funktionelt grovkøkken med vaskefaciliteter, skabsplads, vask og opvaskemaskine, hvorfra der er udgang til terrasse. 
Den anden del af køkkenet - der er fra 2022 - er med hvide skabsfacader, kogeplader og ovn. I åben forbindelse af køkkenet ligger alrummet og stuen der har fået egeplankegulv i 2022, og i stuen er der en brændeovn til varme og hygge i de kolde måneder.
Udvendigt kan I glæde jer over flere ting, og det er der god grund til. I kan nemlig se frem til et stort udhus bestående at to velindrettede rum, som adskilles af et disponibelt rum. 

Med andre ord er der altså utrolig gode muligheder. Fritidshuset og udhuset forbindes af de store omkringliggende terrassemiljøer / hyggekroge, som sikrer jer solen og læ hele dagen.
Disse skønne rammer og udsigten er blot en bonus, som understreger det velbeliggende område. 

Fritidshuset ligger i cykelafstand til Ebeltoft midtby og stranden, og en velanlagt cykelsti kan føre hele familien sikkert ind til Ebeltoft centrum. I Ebeltoft kan I gå på opdagelse i de charmerende, brostensbelagte gader eller sætte jer på en af byens hyggelige caféer for at hvile benene. 
Populær mountainbikebane er tæt på, og flere gode badestrande er der også at finde inden for overkommelig afstand.

Har I brug for at opleve yderligere skøn natur, kan I køre til Mols Bjerge, hvor de grønne nuancer når et nyt stadie.


Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 22 - 27 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 90.000,- - kr. 110.000,- .

Kontakt os for en fremvisning !
1981
Byggeår
4
Antal rum
1810 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.165 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,728 / 12.219 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33