Brisevej 6, Lumsås, 4500 Nykøbing Sj

78 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Fritidshus – præcis som det skal være, roligt område og 140 meter til Kattegat.


Velholdt Myresjö-hus med 3 værelser.

Det bliver svært at finde nok superlativer til at beskrive denne perle af et fritidshus fyldestgørende. Her er I få minutters gang fra vandet og et fritidshus, der på en og samme tid er yderst charmerende og fuldkommen indflytningsklart
Hvis man slår op i ordbogen under ’sommerhusstemning’, så ville det ikke være helt ved siden af, hvis der var et billede af fritidshuset på Brisevej 6. Her får I virkelig klassisk, dansk sommerhusstemning for alle pengene i både hus og have og en yderst attraktiv beliggenhed, ganske få minutters gang fra dejlig strand med skønt badevand. Her er desuden blot omtrent en kilometer til Sonnerup Skov, hvor årstidernes skifte kan opleves på nærmeste hold, og så får I med i købet af huset jeres egen å, der løber gennem baghaven og giver grundlag for mange timers leg og sjov for de mindste.
Udover alle Odsherreds fantastiske tilbud får I altså her et absolut nærområde, der byder på alt det bedste den danske natur har at byde på.
Huset er velholdt, veldisponeret og smagfuldt indrettet, ligesom her er alt hvad I skal bruge af moderne bekvemmeligheder. I det pæne køkken er der således installeret alt indenfor hvidevarer, inklusiv vaskemaskine og opvaskemaskine.
Pladsen fordeler sig over tre gode værelser, et pænt flisebadeværelse med brus, et funktionelt og velholdt køkken og en stor, lys og stemningsfuld stue. Fra køkken og stue åbner i alt tre, dobbelte terrassedøre op til haven, hvor der er etableret skønne uderum. Mod vest fra stuen til den perfekte aftenterrasse, som er overdækket og hvor I kan nyde ophold også i ydersæsonerne, og fra køkkenet til det perfekte spot at nyde morgensolen i.
Haven er anlagt med stor plæne og fine, afgrænsede bede. Haven er på en og samme tid nem, hyggelig og indbydende for børnene. Her lægger åen og den store plæne op til sjov og leg og eventyr og med sin syd- og vestvendte orientering får I desuden det optimale udbytte af solen her.
Ved kysten, blot 140 meter fra huset, med super lækkert badevand, kan I nyde vandets mange tilbud hele året og på få minutter være hjemme til frokost i den solrige have.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

1969
Byggeår
4
Antal rum
1382 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.822 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,670 / 12.125 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00