Bøgebjergvej 10, Hersnap, 5380 Dalby

40 m2 fritidshus

Kontant 995.000 kr.

Bøgebjerg Strand/Dalby


Sommerhus i vandkanten - lige ud til Storebælt og dejlig strand

Drømmer du om dit eget private fristed, hvor du kan sidde i ro og mag og nyde udsigten ud over havet? Så kig ikke længere, for her er muligheden med et sommerhus beliggende direkte på stranden lige ud til Storebælt.

Sommerhuset med et boligareal på 40 m2 har stort vinduesparti mod vandet og er indrettet med stort åbent køkken/alrum/stue med udgang til stor terrasse og 2 gode værelser. Lille depotkælder til øl/vand.
Fra huset er der en fantastisk udsigt til vandet. Endvidere er der gode store solterrasser både foran og og på siden af huset, så der er gode muligheder for at finde læ, nyde livet og den super gode beliggenhed i vandkanten til Storebælt.
Solcellepanel på gavl, som giver en god luftudskiftning.

Ved siden af sommerhuset er opført et sekundær bygning med 2 disponible rum med klinker og badeværelse med bruseniche. 

Har du ikke fået nok natur på stedet, er du omringet af fantastisk natur i alle retninger. I havet foran huset ligger Romsø, som bestemt er et besøg værd (sejlads fra Kerteminde om sommeren) og hele Hindsholm byder på smukke gåture i skov og langs vandet og Kerteminde ligger kun ca. 10 km fra huset. Her er caféer, restauranter, butikker  Indkøb kan i sommermånederne klares på campingpladsen tæt ved og hele året i nærliggende Mesinge. 
Der er 30 min i bil til den fynske motorvej ved Nyborg - Store dele af strækningen er et smukt syn af det fynske landskab og Storebælt. 

Sommerhuset er beliggende på lejet grund, hvilket betyder at man ikke betaler ejendomsskat, men i stedet betaler leje til grundens ejer. 
1949
Byggeår
3
Antal rum
279 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.613 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,332 / 4.907 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404