Ny pris

Blommestien 34, Sildestrup Strand, 4872 Idestrup

129 m2 fritidshus

Kontant 2.445.000 kr.

Rigtig pænt fritidshus.


Beliggende tæt på alt hvad Marielyst har at byde på!


Nu har du muligheden for at erhverve dig et rigtig pænt nyere opført sommerhus fra 2022. 

En beliggenhed tæt på alt hvad Marielyst har at byde på. Golf and Fun park, golfbane, go cart, fuglereservat, fugletårne og Bøtø skoven med vilde heste. I området finder du også Bowling, indkøbsmuligheder, butikker, restauranter, Marielyst torv og den super lækre og velkendte badestrand, som er blevet kåret til Danmarks bedste strand op til flere gange. 

Huset er opført med træfacade, tagpap, 3-lags termovinduer. Gennemgående for fritidshuset er, at det hele fremstår dejligt lyst med loft til kip og rummer plads til hele familien og venner.

Opvarmning er gulvvarme tilsluttet luft til vand varmepumpe. Endvidere centraelstøvsuger.

Fritidshuset er indrettet som følgende:
Fra den rummelige entré, hele 4 værelser, der alle fremstår i rummelig størrelse. Endvidere har du adgang til de to badeværelser, der begge er med bruseniche, skabsplads, toilet og vask. 

Ydermere bliver du via entréen ført videre ind til det flotte køkken, der ligger i en dejlig åben forbindelse med hele stuemiljøet, som byder på spiseplads og opholdsstue med rigelig plads til det hele med dejlig stort vinduespartier med udgang til træterrassen. 

Udvendigt har du en god stor grund med masser af plads. Der er ydermere anlagt en stor træterrasse med vildmarksspa og en overdækket lounge i forlængelse her, er der et udhus. Ydermere byder grunden på volleyball/aktivitetsbane og to parkeringsområder.

Der foreligger udlejningsaftale på huset igennem Feriepartner. 

Alt i alt et særdeles nydeligt fritidshus som bare må opleves! Lad dig blive fortryllet af billederne, og skynd dig at booke en fremvisning, vi ses!
2022
Byggeår
5
Antal rum
1292 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.658 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,314 / 11.890 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Natalie J. K. Johannessen
home Marielyst

Ejendomsmægler MDE

najk@home.dk

54 84 40 20

54 84 40 20