Ny pris

Bjarnesvej 7, Lyngså, 9300 Sæby

90 m2 fritidshus

Kontant 1.095.000 kr.

Lyst og velindrettet fritidshus med 3 værelser


Attraktiv placering med blot 500m til børnevenlig sandstrand

Velkommen til Bjarnesvej - en attraktiv beliggenhed i Sdr. Klit i Lyngså, hvor der blot er 500m til populær børnevenlig sandstrand.

På en hyggelig grund med syren- og lærkehæk mod vejen, ligger dette hus godt tilbagetrukket med
stor overdækket terrasse mod syd og ugeneret aftenterrasse mod vest.

Den overdækkede terrasse fører vej til glasdør direkte ind i husets fint indrettede stue med skiffergrå klinker, loft til kip og brændeovn. Et flot køkken med lyse låger og bordplade fint integreret med kogeø og alt i hvidevarer. Ligeledes er der praktisk og anvendelig varmepumpe. Fra køkkenet er der åben forbindelse til en dejlig lys spiseplads med stort vinduesparti til kip mod øst, så man har et helt fantastisk lysindfald. Der er fra køkkenafdelingen udgang til en skøn syd/østvendt terrasse.

I alrummet er der adgang til nydeligt badeværelse med flotte rustikke mosaikfliser på gulvet og i bord på væggen. Der er bruseniche og vaskesøjle samt skab og hvid sanitet. Huset er desuden indrettet med tre gode værelser, et hyggeligt soveværelse med dobbeltseng, skabe og kommode samt  et værelse med enkeltseng og et med en enkelt overkøje og dobbelt underkøje. I forbindelse med værelsesafdelingen er der et toilet med sorte klinker, og vask med integrerede sorte underskabe.
Endvidere er der i alrummet en hems.

Huset er utrolig hyggeligt og charmerende indrettet i lyse farver og er et oplagt fristed til afslapning, ferie og nærvær med hele familien. Det er placeret på hyggelig grund med beplantning og i bunden af grunden er der opført et sekskantet lysthus, som emmer af nordisk charme - et perfekt sted at nyde de sene aftentimer eller blot en kop eftermiddagskaffe - anvendeligt fra tidligt forår til sent efterår.

I det nordøstlige hjørne af grunden er der opført et isoleret udhus med to sengepladser, som dog ikke er godkendt til beboelse.

Kort fortalt et hyggeligt sommerhus med nem og kort adgang til stranden.
4Antal rum
2006Ombygget
804 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.068 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,600 / 5.187 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922