Birkemosevej 18, Gedesby, 4874 Gedser

116 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

Nyere sommerhus nær Gedser Odde


I landlige omgivelser


Nu er der en enestående mulighed for at erhverve dette fritidshus på stor grund i de mest fredelige og naturskønne omgivelser, tæt på Gedser Odde. Det her, det er noget for sig selv! 

"Birkemosen" er fantastisk natur med rigt dyreliv, som rådyr, fasaner, harer, fugle. I søen ved huset ses ofte, gæs, ænder, fiskehejrer osv. Ca 300 meter fra huset er der god badestrand og gode fiskemuligheder! 

Grunden er omgivet af træer og busker - bl.a.. frugtrtæer og bærbuske!

Huset er nydeligt pudset med eternittag på stor naturgrund. Huset indeholder: Entre, depotrum,  disponibelt rum med adgant nydeligt badeværelse med stik til vaskemaskine, brus, vask og toilet. Ydermere rummer fritidshuset et godt køkken i åben forbindelse med den rummelige opholdsstue. Herfra er der trappe til 1. sal. 
1. salen er med repos, soveværelse og tv stue med ovenlysvinduer i den anden ende. Ovenlysvinduerne giver et helt unikt lysindfald, og sikrer dig samtidig den mest idylliske udsigt. 

Fra tv stuen på 1. salen er der selvfølgelig udgang til en fantastisk tagterrasse medudsigt i flere verdenshjørner. Denne udsigt, og helt fantastiske stemning skal simpelthen opleves. Udvendigt har du de mest naturskønne omgivelser med egen lille sø og en lukket grund der bare giver dig en følelse af fred og ro, det er ren terapi! 

Kom og oplev det, det vil du ikke fortryde, vi står klar til fremvisning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
1877
Byggeår
2
Antal rum
10580 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.662 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,564 / 5.871 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nykøbing Falster

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54 84 40 00

54 84 40 00