Birkebovej 17, 4581 Rørvig

69 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Idyllisk sommerhuscharme i skønne Rørvig


Det her er klassisk, dansk sommerhushygge som vi kender og elsker den.

Med dette charmerende fritidshus får I en fantastisk beliggenhed. Her har I få minutters gang til Rørvig Sandflugtplantage, der fører direkte til skøn og børnevenlig badestrand, hvor vandets mange muligheder kan udnyttes gennem, hele året.

Huset er løbende istandsat og vedligeholdt og fremstår smagfuldt indrettet og fuldkommen indflytningsklar og emmer af charme, hygge og ro.
Hvis man kunne slå ’klassisk, dansk sommerhushygge’ op i en ordbog, så kunne der meget vel være et billede af dette skønne fritidshus på Birkebovej 17. Her får I alt det de fleste associerer med dansk sommerhygge, krydret med velholdte faciliteter, smagfulde indretningsløsninger og super veldisponeret plads.
Pladsen er fordelt over tre værelser, et velholdt badeværelse med brus og skønne, åbne fællesrum. Her er det lyse alrum indrettet med et super lækkert og smagfuldt køkken, der er renoveret i 2021 og har fin plads til det store spisebord. Alrummet ligger i åben forbindelse med husets skønne, lyse stue, hvor de store vinduer inviterer både lys og havens skønne natur indenfor.
De hyggelige rum indendørs suppleres i hele sommerhalvåret med masser af hyggelige udemiljøer, med både overdækkede terrasser og dem under åben himmel. Haven er virkelig rundt om husets udformning med små, aflukkede hyggekroge, der gør det muligt at fange både sol og en plads i skyggen hele dagen, og at være sammen mange mennesker ad gangen og samtidig kunne finde privatliv og ro.

Beliggenheden er helt i top, når det kommer til de ting, vi allermest ønsker os af et nærområde til vores fritidsoase. Indenfor en afstand af 1-2 kilometer finder I således både en fantastisk lækker og børnevenlig sandbadestrand med klitter, hyggelige kroer, minigolfbaner, dagligvarebutikker, lækre streetfood boder og Rørvig Havn med hyggelig atmosfære, skønne spisesteder, ishus og livligkrabbefangst.
5Antal rum
2005Ombygget
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.869 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,721 / 13.928 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30