Barsbæklund 54, Barsmark, 6200 Aabenraa

88 m2 fritidshus

Kontant 1.695.000 kr.

Flot, velindrettet feriehus med alle bekvemmeligheder


Pragtfuldt sommerhusområde nær strand og skov

Du og familien kommer uden tvivl til at skabe mange dejlige minder i det flotte, hyggelige sommerhus, der ligger vidunderligt og ganske naturskønt i badekåbeafstand fra den nærliggende sandstrand.
Men det er ikke den eneste bonus, I får på Barsbæklund 54!
Her kommer I til at ferierer på et lukket, rolig vænge i et populært sommerhusområde, der ligger mellem en hyggelig skov og føromtalte fine sandstrand med badebro og legeplads. Som nabo til stranden ligger en bette jollehavn, der har slæbested, som sågar passer til selv ret tunge både. I nærområdet er der fine muligheder for at få lidt motion på de mange stier og hulveje, mens der i oplandet er masser af oplevelser, som venter på, at I udforsker dem sammen.
Selve boligen lever til fulde op til beliggenheden, for her er tale om et moderne og velindrettet fritidshus. Indendørs får I et dejligt stort opholdsrum, hvor livet kan leves - og nydes til fulde. Opholdsrummet er opdelt i zoner med et moderne køkken med plads til at være sammen om madlavningen, et rummeligt alrum samt en skøn stue med brændeovn og plads til hyggestunder og feriegæster.
I får også to dejlige lyse soveværelser med flotte gulve og dejlige lysindfald samt en stor hems.
Husets badeværelse er rummeligt præcis som brusenichen og skufferne under vasken. Herude er der også plads til vaskesøjlen, så I kan nuppe en dag ekstra i sommerlandet - uden at skulle hente rent tøj derhjemme.
Udendørs er der plads til at invitere venner på et glas kold vin og grillmad på det store, sydvestvendte terrassemiljø, ligesom der er rige muligheder for at dase i solen de lange dovne sommerdage. Når ungerne har fået nok af afslapning, og der skal ske lidt på egen matrikel, er der god plads til både Kongespil, Kroket og stangtennis på plænen, som også lægger op til en hoppefest på den nedgravede trampolin.
Velkommen til!
4Antal rum
2007Byggeår
850 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.400 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,100 / 7.994 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cecilie Jentsch
home Aabenraa

Ejendomsmægler, Køberrådgiver, MDE

ceje@home.dk

74624045

74624045