Giv et bud

Annesvej 8, Lyngså, 9300 Sæby

97 m2 fritidshus

Kontant 1.345.000 kr.

GIV ET BUD!


Flot, velholdt og hyggeligt fritidshus med stort boligareal og med blot 200m til vandet

Søger I et fritidshus, der er moderniseret, lyst og rummeligt samtidig med, at I kan gå ned til stranden på et enkelt minut? Det får I her på Annesvej 8.

Fritidshuset har en fantastisk beliggenhed i Lyngså, hvor der blot er 200m til den skønneste børnevenlige sandstrand ved Kattegat og efter en badetur kan I gå direkte hjem til det velindrettede udebadeværelse, hvor der er bruser og håndvask i frostfrit rum.

Huset er løbende moderniseret og tilbygget siden 2003 og så er der et boligareal på hele 97m2 plus en yderst anvendelig udestue. Der er lyse trælofter og trægulve samt en god kombination af træ- og hvidmalede vægge. Man træder ind i entré med gulvvarme og herefter fortsætter man ind i et stort lyst opholdsrum med køkken/alrum og stue. Det praktiske Designa køkken er bygget ud i rummet, så det bliver en naturlig del af opholdsstuen. Varmen og hyggen sikres af varmepumpe og brændeovn samt solar-ventilation der affugter, fjerner lugt og giver et sundt indeklima.

I forlængelse af køkkenet er der rig mulighed for at indrette både spiseplads og sofahyggehjørne. Fra stuen er der dør til meget fin udestue med et bredt skydedørsparti, der åbner op til en lækker flisebelagt terrasse med halvmur, der sikre læ og privatliv. Terrassen ligger perfekt og får sol fra tidlig morgen til sen aften. Ved siden af køkkenet er der østvendt terrasse til morgenkaffen.

Huset er desuden indrettet med to gode værelser og i forlængelse af opholdsrummet er der indrettet kontor/musikværelse. Dette kan anvendes til et ekstra soverum, hvis man ønsker det. Badeværelset er med gulvvarme og indrettet med toilet, skabsarrangement med granitbordplade og vask samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler og en flot bruseniche, der ikke stort set ikke har været brugt, da sælger anvender udebruseren hele året.

Til huset er de anlagt en bred indkørsel med belægning af smågranit og haven er hyggeligt indrettet på den østlige side af huset og følger det naturlige kuperede terræn med bede og en særlig korkelm. Grunden er omkranset af fin beplantning, som giver læ. Der er desuden opført en bygning i sortmalet træ med åben garage, værksted, brændeskur og god plads til diverse opbevaring, dog er dette areal ikke er noteret på BBR.

Kort fortalt et fantastisk flot fritidshus med perfekt beliggenhed tæt på stranden.
1962
Byggeår
3
Antal rum
1027 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.496 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,539 / 6.610 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922