Købsaftale underskrevet

Ærenprisvej 6, 4750 Lundby

46 m2 fritidshus

Kontant 525.000 kr.

Fritidshus i naturrige omgivelser - beliggende på naturskøn grund


Nær Dybsø Fjord, Svinø strand og Avnø naturcenter

Charmerende træhus beliggende i området Kostræde Banker i utrolig skønne omgivelser, og nøgleordene her må være idyl og fred. 

Huset fra 1975 rummer i alt 46 gode udnyttede kvadratmeter, som formår at skabe et skønt frirum i en god planløsning. 
Huset har gennemgået nogle forbedringer såsom nyere tag for ca, 4 år siden, fin træterrasse fra 2019, træbeskyttelse i 2020, nyere køkken og der er fortsat plads til forbedringer.
 
Husets planløsning er fordelt med indgang til køkken. Husets rumfordeling er bygget op i helt åbne rum, således at køkken, spisestue, stue og soveværelse, er i åben forbindelse til hinanden. Dette skaber en utrolig god atmosfære, og gør at familien kan være samlet. Ligeledes med loft til kip, får man en god rummelig følelse og god lysfordeling. Badeværelse i god størrelse, bibeholdt i retro stilen. 
Fra stue er der udgang til den hyggelige og private træterrasse, som giver udblik til den skønne naturrige have, og med sol hele eftermiddagen. 

Grunden på i alt 1189 m² er det rene pryd. Grunden er omringet af træer, og resten af haven er anlagt med græs, frugttræer og buske. Her er mulighed for mange hyggelige kroge. 

Tilhørende huset er en udbygning indrettet med 2 disponible rum. Her er plads til at indrette redskabsrum eller plads til opbevaring, og i den anden del eksempelvis værksted.
På grunden er opført at udhus, til ekstra opbevaring.

Området byder på dejlige naturrige omgivelser, såsom Dybsø Fjord, Svinø strand og Avnø naturcenter med rig mulighed for at se bl.a. sæler og fugle. Kort afstand til indkøb, da Rema1000 blot ligger 3 min. væk i bil.

Dette skønne fritidssted er helt klart et besøg værd, og her er rig mulighed for at nyde den sidste tid af sommeren eller som en god start på det hyggelige efterår.
3Antal rum
1976Ombygget
1189 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michelle Brüggemann
home Vordingborg

Ejendomsmægler

mibru@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95