Købsaftale underskrevet

Ærenprisvej 49, 5300 Kerteminde

67 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

KERTEMINDE - "Kerteminde Sommerby"


Indflytningsklart sommerhus i særklasse, med sublimt udeareal og smuk udsigt til marker

Med stor glæde, kan vi hos home Kerteminde præsentere dette lækre sommerhus, i særdeles særklasse. Sommerhuset, der er højt beliggende med skøn udsigt til marker, er opført i 2016, med et klassisk, rent og skandinavisk look. Med beliggenheden i Kerteminde Sommerby får I det bedste fra begge verdener - en rolig beliggenhed tæt på naturskønne omgivelser ved naturområdet Sybergland og blot 500 m til Fyns måske bedste badestrand, Nordstranden.
Samtidig er byliv, skønne restauranter, nichebutikker og kulturaktiviteter i Kerteminde by, også blot en kort gå- eller cykeltur væk. Det samme er golfbanen af international standart, Great Northern, der også byder på lækker restaurant samt spa afdeling. 

Sommerhuset på 73m² hvoraf de 67 m² er bolig og opført med loft til kip i flotte materialer og rummer: Lyst og dejligt køkken i åben forbindelse med boligens leverum, hvor der er plads til både spise- og sofaarrangement. Her er et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og den store terrassedør til det eminente udeareal, gør det muligt at lukke naturen ind, og lade de to miljøer smelte naturligt sammen.
Sommerhuset rummer desuden dejligt soveværelse, 2 yderligere værelser samt pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
Der er desuden 6 m² indbygget udhus/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler under husets tag.

De enestående udearealer på sommerhuset træterrasse rummer flere muligheder for hyggekroge, hvor den skønne udsigt over marker og landskab kan nydes, og der kan flyttes rundt for at nå solens stråler. Forskudt af sommerhuset er der etableret en dejlig overdækning, så sommerluften kan nydes selv på de køligere aftener.
Forrest på terrassen er der et nedsænket vildmarksbad, der opvarmes med elvarme.

Haven er enkelt og let anlagt, så der ikke skal bruges meget tid på vedligehold. Så snart man ankommer kan roen og freden sænke sig.

Der er desuden gode parkeringsmuligheder på grunden, ligesom sommerhuset er en del af den sunde og velfungerende andelsforening.

Et skønt og lækkert sommerhus der bør opleves, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning!

4Antal rum
2016Byggeår
516 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404