Ny pris

Strandlodsvej 18C, 2300 København S

123 m2 rækkehus

Kontant 7.870.000 kr.

Skønt rækkehus med egen gårdhave mod vest, altan mod øst til morgenkaffen i Factory House


Stort lukket fællesareal  - mulighed for tilkøb af p-plads i kælder forberedt til el-lader

Velkommen til Strandlodsvej 18C: Et yderst indbydende rækkehus til både børnefamilien og det pladskrævende par. Her kan man om noget sige, at bolig og beliggenhed går op i en højere enhed – I vil ikke fortryde en fremvisning!
Ejendommen fordeler sig på tre veldisponerede plan: Stueplan kommer som det første, og her inddrages størstedelen af kvadratmeterne til et indbydende køkken-alrum. Inventaret består bl.a. af multiform-skabe, AEG-ovn, Witt kogeplade, Quooker, Liebherr-kølskab og -fryser samt et indbygget vinkøleskab; og så kan I ellers nyde det dejlige lysindfald fra de brede vinduer ud til gårdhaven. Halvdelen af glaspartiet kan desuden åbnes helt op, således at alrummet bliver naturligt forlænget i sommermånederne. På etagen finder I yderligere et badeværelse, og så byder de to overetager på endnu et badeværelse, en stue og tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en skøn terrasse. Der er loft til kip på anden sal, gennemgåede snedkerelementer, indbyggede skabe i alle værelser og i entréen foruden gulvvarme på begge badeværelser. Der er med andre ord ikke en finger at sætte på hverken inventaret eller indretningen, og I får her en bolig, som er lige til at flytte ind i.
De gode elementer fortsætter endvidere udenfor, hvor I har glæde af både en gårdhave med eftermiddags- og aftensol samt en tagterrasse med morgensol. I bliver en del af en sund ejerforening med et godt naboskab med mange fællesarrangementer på alle tider af året, og så er der desuden eget depotrum og privat p-kælder, hvor det er muligt at tilkøbe en p-plads, som er forberedt til el-ladestander.
Fra adressen er der nem adgang til alt, I skal bruge i hverdagen. Inden for en radius af bare én kilometer har I indkøb, skole, restauranter, bagerier og meget, meget mere. Amager Strand venter lige rundt om hjørnet, og de resterende bydele i København kan nemt nås på cykel, ligesom der er gåafstand til metrostationerne ved Lergravsparken og Øresund.
5Antal rum
2017Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.870.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.886 kr.

Udbetaling

395.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,054 / 36.552 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Steffensen
home Amager - Sundbyvester

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

mstef@home.dk

32 51 21 41

32 51 21 41