Strandklit 6, 9990 Skagen

105 m2 rækkehus

Kontant 2.595.000 kr.

'HAVHUSET' - MIDT I DEN SKAGENS FLOTTE NATUR OG MED NEM OG DIREKTE ADGANG TIL STRAND


Flot arkitektur med tanker tilbage på de oprindelige Bindesbøll huse på havnen

Med et hjem i Skagen Nordstrand er der i den grad lagt op til livskvalitet af højeste kaliber. Her skal du bare nyde naturen, landskabet og det betagende liv, der ligger lige for dine fødder: Gl. Skagen, Skagen havn, mangfoldigheden, de historiske omgivelser og ikke mindst de gode muligheder for unikke kulturelle og gastronomiske oplevelser. Eller måske et spil golf på én af Danmarks flotteste og bedste golfbaner - Hvideklit.

Med de skarpe, nordiske bygningskroppe og stringente linjer i sort og hvidt står Havhuset i elegant kontrast til den rå natur. Den gennem tænkte lysgennemstrømning og de store panoramavinduer trækker naturen helt ind i boligen.

Havhusene danner ryg for den samlede bebyggelse. De er udformede som 1½- og 2 ½-etagers sortmalede træhuse i nutidig arkitektur, men med reference til Bindesbølls ikoniske pakhuse på Skagen Havn. 1½ plans husene varierer i størrelse fra ca. 105 m² til 109 m². Hver etage i huset er særdeles godt indrettet med sit særpræg, hvor øverste etage er den mest spektakulære. Her smelter opholdsrummet sammen med det smukke køkken med orientering mod den fantastiske udsigt over området.

I stueplan findes entré med skabsvæg samt trappe til 1. sal. Soveværelse med walk-in. Badeværelse med bruseniche og et værelse.

1. salen byder på et skønt åbent køkken-alrum og stue med både øst- og vestvendte altaner samt med dejlig udsigt over området. I flot rum med loft til kip og med stort og gennemgående lysindfald.

2022
Byggeår
5
Antal rum
162 m2
Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.700 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,920 / 12.362 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666