Strandhaven 21, 2665 Vallensbæk Strand

108 m2 rækkehus

Kontant 3.795.000 kr.

Flot rækkehus fra 2008


I rolige omgivelser tæt på natur

Drømmer I om et velindrettet og moderne rækkehus, der er så godt som vedligeholdelsesfrit? Og er det vigtigt for jer med en central beliggenhed, hvor der samtidig er roligt og børnevenligt? 

Hvis ja, så er denne bolig et perfekt match. Rækkehuset er opført i 2008 og rummer en optimal planløsning med fin plads til både børn og voksne. Udenfor venter jer en dejlig  gårdhave med tilhørende udhus, og bilen parkeres nemt og bekvemt i den private carport lige ved hoveddøren. Fra gårdhaven er der direkte udgang til fællesområder.

Både indvendigt og udvendigt er boligen præget af gennemtænkte løsninger med afsæt i en moderne og bæredygtig designlinje. Der er gulvvarme på begge badeværelser, og den gode energimærkning betyder minimalt varmetab og tilsvarende lave regninger. Huset har en arkitektur, hvor der er prioriteret store vinduespartier og flot loftshøjde.

I bydes velkommen i en lys og indbydende entré, der leder videre til køkken/alrummet. Her er hvide, grebsfrie moduler og god plads til både madlavning og måltider i familievenlige rammer. Dernæst det ene af husets to badeværelser og en dejlig stue, der har direkte udgang til den hyggelige gårdhave mod vest. På førstesalen venter endnu et flot og moderne badeværelse samt tre værelser, hvor to af dem har fransk altan med glasværn. Alle 3 værelser har loft til kip. Det ene værelse er indrettet til walk-in Closet, men kan nemt omdannes til børneværelse. 

Den nemme grund kommer ikke til at kræve meget af jeres tid, og huset såvel som for- og baghaven er opført med henblik på nem vedligeholdelse. Der er optimale forhold for familien med kort vej til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og S-tog. Den hurtige og nemme adgang til motorvejsnettet gør desuden beliggenheden attraktiv for jer, der f.eks. skal mod København i bil. 

Hvis I kan se jer selv i et moderne og velindrettet rækkehus i et eftertragtet og meget børnevenligt nabolag, så book en fremvisning med det samme og glæd jer til at nyde beliggenheden, og et veldisponeret rækkehus! 
4Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.116 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,814 / 17.375 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Amorøe
home Vallensbæk – Ishøj

Ejendomsmægler MDE

amamo@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00