Søholtparken 31, 2660 Brøndby Strand

102 m2 rækkehus

Kontant 3.495.000 kr.

Lyst og smagfuldt indrettet rækkehus i børnevenligt kvarter


Velkommen til et dejligt rækkehus med tilhørende idyllisk have, som bl.a. byder på et stort, smukt æbletræ og et solrigt terrassemiljø.

Det velholdte rækkehus er opført i 1998 og præsenterer sig flot med gule murstensfacader og rødt tegltag. Indenfor venter jer en særdeles veludnyttet planløsning, hvor man nemt kan forestille sig børnefamilien

Hele vejen igennem er huset indrettet med lyse og lette materialer, der skaber et dejligt harmonisk udtryk på tværs af rummene. Det er derfor et rigtig skønt hjem, der venter jer her.

Planløsningen: Pæn entré med lyst klinkegulv, bryggers med hårde hvidevarer og god skabsplads, nydeligt badeværelse med bruseniche, tre gode værelser side om side og husets pragtfulde samlingssted – det store åbne køkken/alrum i forlængelse af stuen.

På terrassen kan man nyde eftermiddags- og aftensolen i fulde drag. Det oplagte forældresoveværelse har også direkte udgang til haven, hvilket giver ekstra lys og luft til det store værelse.

Søholtparken er et fantastisk hyggeligt nabolag med rolige omgivelser og mange børnefamilier. Her er alle muligheder for en fredfyldt opvækst med fællesleg på de lukkede veje.
På bare to minutter kan børnene desuden cykle til Brøndby Strand Skole, og for de mindste er der gode pasningstilbud i nærmiljøet. 

Book en fremvisning med det samme hvis I søger et lækkert rækkehus i et roligt nabolag. 
1998
Byggeår
4
Antal rum
350 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.629 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,536 / 17.101 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Bjerremand Rosenmaj
home Vallensbæk – Ishøj

Ejendomsmægler MDE

soro@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00