Skovvej 5, 5300 Kerteminde

149 m2 rækkehus

Kontant 2.895.000 kr.

KERTEMINDE - "Feden"


Stort byhus på særdeles attraktiv adresse, i skønne omgivelser nær havn, skov & strand mm.

Med stor fornøjelse kan vi hos home Kerteminde nu byde velkommen til dette skønne byhus på det yderst attraktive "Feden", hvor I finder det bedste fra begge verdener - bynær beliggenhed samtidig med at Lundsgårdskoven og Sydstranden blot er en kort gåtur på hhv. ca. 100 og 450 meter fra hoveddøren.

Her kan naturen nydes i fulde drag, samtidig med at hverdagens praktik og familieliv kan gå op i en højere enhed, med byens skole inden for 1 km, og den lokale sportshal nede af nabovejen, hvor rigt foreningsliv trives.
På en kort gå- eller cykeltur nås et bredt udvalg af dagligvarebutikker, eller summen i Kertemindes hyggelige stræder i den historiske bymidte, der byder på både cafe og restauranter, spændende nichebutikker og kulturaktiviteter for både store og små.

Vi byder velkommen i det imponerende byhus på hele 149m² fordelt på 2 plan, der er smukt renoveret med tanke for husets oprindelige sjæl, bl.a. med fritlagt bindingsværk og bjælker i stueetagen, der er i smukt kontrast til det rene, skandinaviske look. 
Vi gør vores entre i et mindre vindfang, med videre adgang til stor og rummelig entre med god opbevaringsplads. Herfra er der adgang til etagens badeværelse med brus og kar. Videre fra entreen ledes vi ind i det yderst charmerende køkken-alrum, først med en skøn opholdsafdeling/tv-stue og videre til smukt køkken, med god plads til udfoldelse af gastronomiske interesser, herfra er der videre adgang til hyggelig spiseafdeling - både herfra, samt fra køkkenet, er der udgang til dejlig træterrasse i den private baghave.
I forbindelse med spiseafdelingen, er der et mindre disponibelt rum, samt opgang til 1. salen, hvor vi mødes af et repos, med adgang til etagens 3 gode værelser - det ene oplagt som forældreafdeling, med indbyggede skabe og videre adgang til etagens badeværelse med bruseniche.

Den overkommelige grund er på i alt 296m², og er foruden den skønne træterrasse let anlagt, primært med græs, samt få højbede og drivhus. I bunden af haven er der en mindre fliseterrasse, samt godt udhus og overdække, så cyklerne kan stå i tørvejr, men samtidig let kan trækkes af bagvejen ud til Klintevej.

Så drømmer I om et helt fantastisk og charmerende byhus, med en særdeles attraktiv beliggenhed? Så tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os til at vise jer Skovvej 5!
6Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
296 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.913 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,642 / 13.166 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404