Købsaftale underskrevet
Nyhed

Skovgårdsvænget 342, 8310 Tranbjerg J

85 m2 rækkehus

Kontant 1.998.000 kr.

Velbeliggende 1 plans rækkehus med skøn have på lukket vænge


Tranbjerg

På en attraktiv placering midt i Tranbjerg, har vi hos home fornøjelsen af at udbyde et af de populære Koch-rækkehuse, beliggende på et lukket vænge. 

Ejendommen fremstår i en flot og velholdt stand. I kort gå afstand herfra har man flere indkøbsmuligheder, Tranbjergskolen, offentlig transport, herunder letbanen, som nemt transporterer en ind til bl.a. Aarhus C. I nærområdet kan der yderligere nævnes legepladser, fodboldbaner samt grønne områder. Tranbjerg by er generelt meget børnevenlig grundet de mange cykel- og gangstier, som gør, at man kan færdes rundt på sikker vis.

Foran huset er et større stenbelagt område med god plads til parkering bilen under vognly. Bag huset er der en skøn og solorienteret have i private omgivelser. Her er en større terrasse, hvor man kan sidde privat og nyde sommeren. Indenfor bydes man velkommen i en entré/fordelingsgang. Boligen har 2 gode værelser med gode indretningsmuligheder og kig til forhaven. Det ene værelse har oprindeligt været 2 og kan nemt opdeles igen.  På den anden side af entréen er der et pænt badeværelse med bruseniche og lyse klinker. Husets hjerterum er den skønne stue med et dejligt kig til haven.

I stuen er der et dejligt lysindfald fra de store vinduer og direkte udgang til terrasse og have. Flere vinduer er skiftet i 2012.
Pænt klassisk elementkøkken med hvide fronter og mulighed for en lille spiseplads. 

Fra køkkenet er der adgang til et pænt bryggers med god skabsplads og dør ud til haven. 

Dejlig have med god plads til at børn kan lege eller man kan nyde solen.
Et rigtig godt og velholdt rækkehus, som både henvender sig til den yngre og ældre målgruppe.

home byder velkommen til Skovgårdsvænget i Tranbjerg 
4Antal rum
1974Byggeår
338 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711