Skolevej 17F, 4632 Bjæverskov

98 m2 rækkehus

Kontant 1.995.000 kr.

Enderækkehus med eminent beliggenhed i idylliske omgivelser


- En tidslomme midt i byen

Du skal glæde dig til at opleve dette velholdte, lyse og indflytningsklare enderækkehus i Bjæverskov, hvor du får glimrende rammer, en sydvendt have og den absolut bedste beliggenhed i foreningen. Velkommen til.
Placeringen er attraktiv, da der kun er naboer til den ene side, og fra den dejlige have med masser af sol kan du gå direkte ud på det grønne fællesområde med en lille sø, velvoksne træer og et stort areal til fornøjelige spadsereture. De idylliske omgivelser er vidunderlige, og alt fra parken til perlestensbelægningen og selve bygningens udformning passer perfekt ind i historien som forhenværende bondegård. Du finder ydermere skole, indkøb, dagtilbud og foreningsliv inden for halvanden kilometer. Du bliver desuden en del af en veldrevet ejerforening med en sund økonomi og et godt naboskab.
Huset fordeler sig over halvandet plan, og i stueplanet har du et pænt køkken med god plads til madlavningen og endda bespisning. Videre udfolder stuen sig, og vinkelformen giver fine indretningsmuligheder. Stuen modtager et dejligt lysindfald, og herfra tilgår du den solrige terrasse.
Etagen afsluttes af et flot badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskefaciliteter. På førstesalen, som er istandsat i 2021, finder du to gode værelser og en møblerbar repos. Alt i alt er hele hjemmet meget indbydende, rummeligt og lyst.
Haven bliver også et trækplaster, for her er totalt ugeneret, og orienteringen mod syd giver mange solskinstimer dagen lang. Beplantningen langs den tætte hæk er virkelig skøn, og udtrykket er frodigt.
Kom og mærk stemningen i det fine hus.
3Antal rum
1987Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.088 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,546 / 9.217 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13