Rytterbakken 28D, 3650 Ølstykke

100 m2 rækkehus

Kontant 2.495.000 kr.

Halvt dobbelthus i flot stand – nyt tag fra 2018


Skøn hjørnegrund nær Ølstykke Station


Dette halve dobbelthus skaber noget nær perfekte betingelser for unge familier. På den ene side får I en velholdt bolig, som blandt andet fik nyt tag i 2018. Omvendt byder den skønne hjørnegrund på en fri udsigt til skoven, mens få minutters gang til S-togsstationen i Ølstykke støber et praktisk fundament under dagligdagen.
Ølstykkes har opnået sin popularitet på grund af boliger som denne, men huset er alligevel begavet med en række talenter, som kun er de færreste forundt. Én af dem er beliggenheden, hvor de 40 minutter fra hoveddøren til hovedbanen kun er toppen af isbjerget. Inden for samme afstand ligger også de nærmeste indkøbsmuligheder, og øger I jeres søgeradius en smule, kan I sætte flueben i samtlige felter.
Selve huset er måske det bedst beliggende på Rytterbakken, som er et lukket kvarter med både yngre og ældre beboere. Ejendommen er fra 1987, og foruden taget blev også tagvinduerne fra Velux skiftet i 2018. Et par år senere blev det udeområdernes tur, og i 2021 lagde man en ny, lækker træterrasse. Faktisk får I to overdækkede terrasser, men langt størstedelen af kvadratmeterne orienterer sig direkte mod solen. Også selve haven byder jer behørigt velkommen, og med sin relativt overskuelige størrelse er der ingen fare for, at I drukner i pligter.
Væsentligt for boligen er den funktionelle planløsning, som råder over 100 m2 i halvandet plan. Men inventar og indretning er næsten lige så vigtige. Materialevalget peger i retning af lyse, moderne toner, så I slipper for væsentlige renoveringer og kan derimod flytte direkte ind. Tag eksempelvis køkkenet, hvor mørke bordplader, lyse skabsfronter og greb i børstet stål giver et pænt, neutralt udtryk. Eller kig på det indbydende badeværelse, som er udført med hvide møbler og sanitet, mens man har valgt gråtonede klinker i brusenichen og på gulvet, som i øvrigt er opvarmet. Stueplan byder endvidere på et godt bryggers, og I finder stuen i åben forbindelse til køkkenet. Endelig er førstesalen indrettet som en komplet værelsesafdeling, hvor I får tre gode værelser.
Vi siger velkommen til Ølstykke og til Rytterbakken. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

4Antal rum
1987Byggeår
2770 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.744 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,395 / 11.457 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14