Richard Mortensens Vej 134, 2300 København S

109 m2 rækkehus

Kontant 4.995.000 kr.

Veldisponeret rækkehus oplagt til børnefamilienVelkommen til Richard Mortensens Vej 134 i Ørestad Syd. Adressen er hjemsted for et veldisponeret rækkehus i to etager, som favner børnefamilien og byder på en god planløsning med gæstetoilet, samtalekøkken og stue i stueplan, mens førstesalen indeholder tre værelser og et badeværelse med vaskesøjle. Lys er der masser af i boligen her, som blandt andet kendetegnes ved de mange store vinduespartier, hvorigennem solen kan kigge ind i rummene.
Ejendommen:
Bliver I de nye ejere af huset her, flytter I ind i en nyere ejendom fra 2011, hvor alt bare spiller. Udenpå er der tale om et moderne byhus i koksgrå fibercement. Boligen er en del af flere klyngehuse, der ligger unikt placeret lige ud til vandet. De nærliggende boliger huser andre familier, så legekammerater er at finde i nærområdet. Til huset hører en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde tilværelsen ved havesættet og invitere venner over til aftensmad. Et dejligt udendørs opholdsrum til den moderne familie, der ikke nødvendigvis drømmer om den store, tidskrævende have.
Området:
Som beboer i Ørestad er I garanteret et kvalitetsbyggeri og en beliggenhed tæt ved de naturfredede omgivelser ved Kalvebod Fælled, som I finder få minutter væk. Her kan I nyde fred og ro, men byens liv er heller ikke langt væk. I bosætter jer tæt på Field’s shopping-center fyldt med et væld af butikker, spisesteder og biograf, ligesom spillestedet Royal Arena også ligger på nært hold. Det samme gælder Ørestad Gymnasium, skole, dagtilbud, bibliotek og meget mere, og skal I alligevel ind til det resterende København, går metroen fra Vestamager Station, hvorfra I kan være på Nørreport på et kvarter. Til sidst har I også kort afstand til Kastrup Lufthavn og direkte adgang til motorvejen. Nemmere bliver det ikke!


Kontakt os for en fremvisning.
4Antal rum
2011Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.754 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,672 / 23.259 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00