Ny pris

Præstehaven 17, Hasle, 8210 Aarhus V

98 m2 rækkehus

Kontant 3.995.000 kr.

AARHUS V - Præstehaven


Ikonisk 3-plans rækkehus med 147 m2 i historisk byggeri på eftertragtet og bynær placering!

Nu udbydes ét af de eftertragtede og sjældent udbudte rækkehuse på Præstehaven i Gammelgårdskolens skoledistrikt! Her får I et skønt, bynært og indflytningsklart rækkehus lige ved fra bygrænsen til Aarhus C. og storbylivet!

Der er nyere træ/alu.-energivinduer fra ca. 2021 og 2022 i boligen.   
Planløsningen er god og funktionel med i alt 147 m2 i 3 meget anvendelige plan. Her er direkte udgang til vestvendt terrasse samt have, og kort cykleafstand til Aarhus City. En sjælden udbudt vare i rolige og trygge omgivelser - og dog på en så bynær placering! I sin planløsning består boligen af: Præsentabel entré/hall med god garderobeplads, flot svungen trappe til 1. salen og nedgang til underetagen. Funktionelt Invita-køkken og skøn spise-/opholdsstue med godt lysindfald fra de store vinduespartier orienteret mod syd-vest og dejligt kig til den hyggelige og afskærmede terrasse samt have. Her mulighed for at have hyggelig TV-sofaafdeling samt oplagt spiseafsnit også. Fra dette rum har I direkte udgang til terrasse også orienteret i vest, hvilket i sin aflange form sikrer sol fra morgen til aften på terrassen og i haven i hver sin ende. Bør opleves! Her også skur til haveredskaber, cykler osv.
Åben og lys trappeopgang til 1. sal, som består af repos, 3 regulære værelser i gode størrelser. Her dejlige lysindfald og skøn udsigt. Særdeles godt og funktionelt! Fra det ene af værelser direkte udgang til altan, igen med skøn udsigt og plads til et par stole og bord. Stort badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Højloftet underetage med viktualierum, bryggers med vaskefaciliteter samt stort disponibelt rum til opbevaring, kontor, hobbyrum, gæsteværelse e.l. (kælder ikke godkendt til beboelse).
Alt i alt et fantastisk rækkehus! Den vest orienterede placering af haven samt terrassen sikrer den gode mulighed for hyggelige stunder specielt i sommersæsonen, oplagt til grill, hygge og samvær - og så i dejlige samt private omgivelser. Området kan betegnes som godt og trygt med imødekommende og rare naboer. Her får I gode omgivelser med nærtliggende grønne arealer samt legeplads, der giver eventuelle børn mulighed for spil og leg i skønne omgivelser! 

En sjældent udbudt mulighed på en attraktiv beliggenhed i kort afstand til Aarhus By samt gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport og meget mere! Det tilknyttede skoledistrikt for nærværende adresse er som nævnt den populære og velrenommerede "Gammelgårdskolen", der ligger i ca. 1.300 meters gåafstand fra boligen. home byder varmt velkommen...
1940
Byggeår
4
Antal rum
163 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.621 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,478 / 19.405 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700