Okavangovej 12, Vinge, 3600 Frederikssund

142 m2 rækkehus

Kontant 3.595.000 kr.

Deltakvarteret i Vinge: Indflytningsklart enderækkehus fra 2017


- 142 m2 bolig i to fulde plan

Den velfungerende indretning og moderne boligkvalitet er kun toppen af isbjerget, når det kommer til dette enderækkehus. For hvis boligen er indflytningsklar, er omgivelserne det også. Lad os dermed sige velkommen til Vinge – en hyggelig stationsby med en dybgrøn profil.

Alverdens floder munder måske ikke ud i Deltakvarteret, men mindre kan også gøre det. Dermed behøver I ikke søge mod fjerne kontinenter for at have åløb, enge og søer lige uden for døren, for Vinge giver jer naturskønne gaver hver eneste dag. Mere jordnære kvaliteter er ligeledes til stede, og med åbningen af byens S-togsstation i 2020 blev området tæt forbundet til Stenløse-Ølstykke, Storkøbenhavn og selve Frederikssund.

Huset fra 2017 kræver næppe den store betænkningstid. Det er solidt opført i gode, vedligeholdelsesfri materialer, mens grunden desuden tilbyder en praktisk carport på 22 m2. Med sin placering i enden af rækken nyder boligen også et stærkt forbedret lysindfald, hvor eftermiddags- og aftensolen inviteres indenfor mod vest.
De 142 m2 fordeler sig i to fulde plan, mens den moderne planløsning giver en lang række fordele. Først og fremmest nærmer udnyttelsesgraden sig det absolutte maksimum, og I er således fri for skråvægge og unødvendige opdelinger af de centrale opholdsafsnit. Disse findes i boligens stueplan, hvor køkken-alrummet og opholdsstuen åbner boligen på tværs. Materialevalget indordner sig efter husets grundtoner, der vægter lyst inventar med mørke detaljer som kontrast.

Boligens bryggers fungerer derudover som jeres primært indgangsparti, og her får I også adgang til det ene af boligens badeværelser. Jeres andet baderum ligger ovenpå, hvor ovenlysvinduet over reposen er en lille genialitet, og begge vådrum fremstår dertil yderst indbydende med stilrent inventar og sanitet. Ellers er førstesalen udnyttet som en privat værelsesafdeling, der tæller fire værelser – alle gode og regulære.

Dermed henvender huset sig til jer, der skal vælge mellem forskellige boligtyper. I får samme funktionalitet som en traditionel familievilla, mens andre aspekter er mere enkle. Haven er et godt eksempel, for I skal gøre jer særdeles umage for at forsømme den lille grund på 200 m2. I får et par gode terrasser, og kig derudover nærmere på kvarterets gode faciliteter med legeplads og hyggelige mødesteder.
2017
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.197 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,176 / 17.308 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14