Nørreled 18C, Bramdrupdam, 6000 Kolding

113 m2 rækkehus

Kontant 1.515.000 kr.

Velholdt rækkevilla beliggende ud til grønt område og Troldhedestien m.m.


Beliggende på Nørreled i Bramdrupdam

Velkommen til Bramdrupdam, hvor du finder dette flotte rækkehus. Det er med sin placering på Nørreled 18C, et rækkehus med en helt eminent beliggenhed. Boligen ligger tæt på skole, idrætsfaciliteter, natur og Kolding storcenter, samt hurtig og nem adgang til motorvejsnettet, er her altså adgang til næsten alt indenfor kort afstand. 

Herligheden er opført i 1982, og fremstår flot og indflytningsklart. Indgang til entré/bryggers, fra entreen/bryggerset træder man direkte ind i det lyse køkken, som er i åben forbindelse med en fantastisk brugbar vinkelstue, hvor der er plads til gæster ved spisebordet og hygge i sofaafdelingen, og fra stuen er der adgang til gæstetoilet og nedgang til kælderetagen. 

Kælder etagen byder på en fordelingsgang med indbyggede skabe, og fra gangen er der adgang til de 3 gode værelser. Alle værelserne har udgang til det fantastiske terrassemiljø, som også byder på en lille hyggelig have. Rækkehusets 113 kvm. er rigtig godt udnyttet og her er ikke megen spildplads. 

Så er drømmen et rækkehus med store rum, fantastisk udsigt og godt lysindfald, kan Nørreled 18C meget vel være drømmeboligen. 

Udover alt det fantastiske ved boligen, indeholder den også to gode terrasser og en gårdhave. Der er en terrasse i stueetagen med udgang fra køkkenet, samt en gårdhave foran huset, hvor der er plads til at grille og nyde de varme aftner. Der er tilmed et større opbevaringsskur, hvor havemøblerne kan pakkes ind i vinterhalvåret. Så alt hvad der skal bruges for at lave et hyggeligt udeområde. På terrassen nedenunder i haven, er der også plads til grill og hygge, eller hvor man bare vil nyde sin morgenkaffe med en fantastisk udsigt udover de åbne vider.

Lyder herligheden som noget for dig, står vi klar til at vise frem alle ugens 7 dage.
5Antal rum
1982Byggeår
2Antal toiletter
524 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.515.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.678 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,811 / 7.015 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311