Købsaftale underskrevet

Musvågevej 61, Snestrup, 5210 Odense NV

115 m2 rækkehus

Kontant 1.595.000 kr.

Stort Koch rækkehus i attraktivt kvarter


Ejendommen er løbende moderniseret med bl.a. tag, vinduer, køkken og bad

Velkommen til Musvågevej 61 - et charmerende Koch rækkehus beliggende i et roligt og familievenligt kvarter. Denne skønne og tilbyggede rækkevilla byder på god plads og et hyggeligt hjem, der vil appellere til både førstegangskøbere, par eller små familier.

Beliggenheden af Musvågevej 61 er yderst attraktiv med nem adgang til offentlig transport, Tarup Centret med specialforretninger, mange gode dagligvarebutikker, Letbanen, sportsforeninger, daginstitutioner og Tarup Skole i nærheden. Samtidig er du omgivet af smukke naturarealer, der indbyder til gåture og friluftsaktiviteter bl.a. langs Stavids å og Ryds å. 

Med sine 2 komfortable soveværelser er denne ejendom perfekt for dig, der ikke har brug for så mange værelser, men hellere vil have en større stue. Soveværelset er lyst og  med gode opbevaringsmuligheder og hertil et mindre børneværelse. 
Ejendommens køkken er velholdt og har god skabsplads. Den store stue med tilbygningen, indeholder en spisestue og en dejlig opholdsstue. Her er god plads til gæster og den store familie-middag. Fra stuen er der direkte adgang til en dejlig terrasse og en lille have, hvor du kan nyde solen og frisk luft. 
Haven er fredfyldt og privat og giver mulighed for hyggelig sammenkomst eller afslapning efter en lang dag.
Ejendommen byder også på et lyst badeværelse med brus, en entre med fordelingsgang samt et rummeligt bryggers med plads til opbevaring, vaskemaskine og tørretumbler. 

Forhaven der er praktisk anlagt rummer carport, flisebelagt terrasse og sti til ejendommen samt enkelte bede med granitskærver.
Musvågevej 61 giver dig mulighed for at skabe et hjem, der er både praktisk og komfortabelt, og ejendommen behøver ikke ret meget mere end en omgang maling, da det er pænt og velholdt. 

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning - denne bolig er værd at se med egne øjne!
3Antal rum
1972Ombygget
327 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Odense Nord

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

66185920

66185920