Købsaftale underskrevet

Mosegårdsvej 16, Erritsø, 7000 Fredericia

131 m2 rækkehus

Kontant 1.795.000 kr.

Flot renoveret rækkevilla, placeret i et roligt kvarter på et lukket vænge.


Tæt på alt - Indkøb, strand, uddannelse mv.

Velkommen til Mosegårdsvej 16 - en bolig placeret i et roligt kvarter, der giver beboerne mulighed for at nyde fred og ro. Samtidig er Fredericias bymidte indenfor kort køreafstand i enten bil eller på cykel. Boligen ligger tæt på alle dagligdagens nødvendigheder - herunder flere gode indkøbsmuligheder, motorvejsnettet til Fyn og det øvrige Jylland. Herudover mange uddannelsesinstitutioner nær boligen.

Dette hjem er blevet omhyggeligt opdateret i nuværende ejers ejertid med moderne bekvemmeligheder for at give dig den ultimative komfort. Køkken og bad er fra 2020 og er udstyret med lækre hvidevarer. Fra køkkenet godt udblik til den hyggelige terrasse og have. 
Alle vinduer og døre i stueetagen blev udskiftet i 2020, hvilket ikke kun øger ejendommens energieffektivitet men også mindsker vedligeholdelsesgraden af boligen mange år frem.
På første sal er der blevet udskiftet Velux-vinduer i 2022.

Huset rummer i stueplan: Rummelig entré, gæstetoilet, stue-køkken-alrum i ét med udgang til terrasse og overskuelig have. Herudover bryggers ligeledes med udgang til have. På 1. sal finder man et smagfuldt renoveret badeværelse med etableret gulvvarme samt 3 gode værelser. Herudover repos med mulighed for at indrette kontor. 
Med denne bolig, de gennemgribende opdateringer i sælgers ejertid og sin beliggenhed på en rolig vej med masser af plads til leg og ophold, er dette hjem totalt indflytningsklart og en ideel oase for et komfortabelt boligliv uden bekymringer om store renoveringsprojekter.

Boligen opvarmes med elvarme og alle el-radiatorer er udskiftet i 2020. Der er installeret en moderne luft-til-luft varmepumpe der kan styres via app eller fjernbetjening hvorved el-forbruget til opvarmning er reduceret betragteligt. Sælgers samlede el-forbrug (inkl. forbrugs-el) var i perioden januar - august 2023 på kr. 4.717,67

Skal du have en fremvisning - så skriv eller ring endelig til os - vi glæder os til at høre fra dig.
4Antal rum
1982Byggeår
2Antal toiletter
317 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Juul
home Fredericia - Købmagergade

Ejendomsmægler, MDE - Daglig leder

juul@home.dk

75 93 02 66

75 93 02 66