Morelvej 249, Sanderum, 5250 Odense SV

85 m2 rækkehus

Kontant 1.825.000 kr.

Rummeligt og udbygget Jens P. Koch-rækkehus


I lukket vænge nær grønt og legeplads

home Dalum kan nu byde køberen indendørs til en fremvisning af dette indbydende og udbyggede rækkehus, der med en flot og opvarmet udestue i boligkvalitet, giver det klassiske Koch-rækkehus på oprindeligt 85 m2, en helt ny dimension og i alt 99 særdeles anvendelige kvadratmeter.

Hjemmet er placeret i bunden af et lukket vænge, hvor der ved vejens udmunding er cykelsti samt stisystemer, med korte smutveje til fods eller på den tohjulede til områdets mange indkøbsmuligheder samt grønne legepladsområdet. Tillige er der kort til det fynske motorvejsnet, under 3 minutters kørsel fra husets indkørsel.

Via hoveddøren nås en pæn entré med fordelingsgang til henholdsvis 2 gode værelser og videre et pænt opdateret badeværelsesmiljø med gulvvarme fra 2005 – For enden af gangen findes det lyse IKEA-køkken fra 2017 med masser af både skabs- og bordplads, samt spisekrog – Videre herfra et praktisk bryggers med viktualie-/vaskerum – I modsatte retning hjemmets oprindelige stueareal med spisebordsplads, hvorledes man i forlængelse heraf når den tilbyggede og lyse udestue med både brændeovn og indlagt gulvvarme, med direkte haveudgang – Slutteligt det store master bedroom med forældreafdeling, der nås via et sæt dobbelte franske døre og som derfor kan benyttes til alt lige fra soveværelse, kontor eller ekstra stueplads. Valget er helt op til dig.

Det pæne hjem er placeret på en 286 m2 stor matrikel med en simpelt flisebelagt forhave med redskabsrum – mens baghaven flot viser sig frem med fliseareal og overdækket terrassemiljø mod syd, samt en dejlig græsplæne med hyggelig og let beplantning med bagindgang, hvor familiens mindste eller firbenede medlemmer frit kan tumle løs og boltre sig, helt afskærmet og privat.

Alt i alt – en opdateret og særdeles velindrettet bolig. Nysgerrig? 
Kontakt os endelig for fremvisningsønske.

1973
Byggeår
4
Antal rum
286 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.825.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.844 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,249 / 8.832 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540