Morelvej 213, Sanderum, 5250 Odense SV

109 m2 rækkehus

Kontant 1.895.000 kr.

Tilbygget rækkehus i Sanderum til en skarp pris!


- kan overtages og indflyttes hurtigst muligt.

På en lukket vej i et fredeligt kvarter i Sanderum kan I nu overtage dette indbydende rækkehus i ét plan. Boligen har en spændende tilbygning med ensidig taghældning og højt til loftet, hvilket giver en lys og rummelig stue, og her venter jer ydermere et spisekøkken, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Ude får I to hyggelige haver.
Der er fjernvarme i huset, og boligen er løbende vedligeholdt inde som ude, så den fremstår i flot stand. Køkkenet er lyst og indbydende med hvide, enkle skabselementer og en spiseplads, og ved siden af ligger stuen, hvilket giver mulighed for at skabe et åbent og moderne opholdsmiljø. Den todelte stue er rummelig, og dagslyset strømmer ind gennem vinduespartierne i tilbygningen med gulvvarme.
Derudover indeholder boligen tre værelser, hvoraf det ene er udstyret med en smart topersoners køjeseng, som kan slåes ud (sengen medfølger ikke i handlen). Dertil kommer et badeværelse med gulvvarme og glasafskærmet bruseniche samt et bryggers med adgang til baghaven.
I skal glæde jer til at indtage haven om sommeren, hvor I kan følge solens bane i takt med, at dagen skrider frem. Forhaven med carport vender mod øst, mens den hyggelige baghave er orienteret mod vest. Baghaven er belagt med fliser, hvilket skaber en fantastisk gårdhavestemning, og her finder I også et større udhus.
I bosætter jer i et roligt kvarter med nem adgang til gode skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Svømmehallen Højme er også tæt på, og området byder på skønne stier og grønne områder, som I kan nyde i fritiden. Er I pendlere, kan I desuden let nå motorvejsnettet.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.
1973
Byggeår
5
Antal rum
307 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.717 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,705 / 9.189 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540