Mejlgade 75, 8000 Aarhus C

120 m2 rækkehus

Kontant 7.199.000 kr.

Charmerende byhus på attraktiv beliggenhed


Mejlgade - Latinerkvarteret

home Aarhus City har nu fornøjelsen af at udbyde dette charmerende byhus på hele 120 kvadratmeter samt 20 kvadratmeter kælder. Huset er beliggende på attraktive Mejlgade. Byhuset kredser perfekt om den gamle idylliske stil, dog kombineret med løbende renoveringer, hvor der senest i 2008 blev etableret ny overetage. Alt sammen med hjælp fra en arkitekts kreative og detalje orienteret øje. 

Stueetagen: I stueplan har man to gode værelser, hvor de fine originale plankegulve er bevaret. Det ene ud mod gården - det andet mod gaden. Begge i god størrelse samt rigeligt opbevaringsplads grundet de indbyggede skabe. Etagen rummer derudover et nydeligt badeværelse, hvor mørke gulvfliser og sorte elementer står i kontrast til de hvide vægge, mens den røde håndvask og det dekorative Philippe Starck-armatur fuldender stilen.

1. salen: Går man en tand op på første salen finder man køkken-alrummet samt opholdsstuen/tv-stuen. Den rummelige følelse fortsætter på første salen. I køkkenet er der massere af plads til madlavningen samt opbevaring. Køkkenet er i åben forbindelse til spisebordet, men samtidig lukket en smule af - en super kombination. Videre ind i stuen hvor gulvene har fået en opdatering i 2008, og hvor der ligeledes er god plads til at slænge sig i sofaarrangementet. En ekstra lille detalje er det lille hjemmekontor mod Mejlgade, hvor arkitekten bag virkelig har ramt plet - skal opleves.

2. salen: Opleves skal anden salen ligeledes hvor man har et fantastisk opholdsrum med højt til loftet og fritlagte hanebånd. Skillevægge i glas skaber forbindelse ud til trappeopgangen og åbner rummet på samme måde som de store kviste med udgang til de to altaner. Heroppe kan du fange den allersidste aftensol med udsigt til pæretræet i haven og byens tage, der minder dig om, hvor tæt du bor på det hele.

Latinerkvarteret – hvor byens hjerte banker med en anden puls.
Med næsten parisisk stemning giver Latinerkvarterets smalle brostensbelagte gader plads til et café- og handelsliv ud over det sædvanlige. Med en mere tilbagelænet stemning i caféerne i Latinerkvarteret tilbyder de et alternativ til in-stederne langs åen. Den mere bohemeagtige atmosfære i kvarteret ses også af de mange små forretninger med knirkende trægulve, der byder på både trendy designer shops, specialbutikker, gallerier og restauranter samt nogle af byens fineste antikvitetsforretninger. Med en bolig i Latinerkvarteret er man en del af det gamle Århus, som i sin tid udgjorde den nordlige indgang til byen. Kvarteret er navngivet efter den gamle latinskole, som lå i tilknytning til Domkirken. I dag er Latinerkvarteret en del af Århus midtby og noget af det mest stemningsfyldte byen har at byde på.
5Antal rum
1857Ombygget
128 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.199.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.897 kr.

Udbetaling

360.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,286 / 33.253 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699