Mariedalsvej 28A, 8220 Brabrand

122 m2 rækkehus

Kontant 3.395.000 kr.

BUD ØNSKES - Spændende rækkevilla på eftertragtede beliggenhed, i naturrige omgivelser


BRABRAND - 'BAKKERNE'

I hjertet af det eftertragtede Brabrand og i naturskønne omgivelser, har vi nu hos home fornøjelsen af at inviterer jer indenfor i denne spændende rækkevilla i 2 plan og på en blind villavej. Her får man sig her en unik ejendom samt sjælden udbudt, beliggende i afskårne og private omgivelser omringet af natur og skov og en dejlig udsigt. En fantastisk atmosfære, som skal opleves!

Foran huset man har en præsentabel forhave og terrasse og bagved kommer man til den mest fantastisk have, flot tilpasset i det skrånende terræn med dertilhørende forskellige spændende plateauer, hyggelig små stier og flere terrassemiljøer. 
Rækkevillaen fremstår nydeligt og indflytningsklar, og i stueplan bydes man indenfor i; Stor entré med god plads til garderobe. Herfra adgang til det skønne køkken-alrum og stue i et, hvor man straks fornemmer naturen lige uden for vinduerne. Det flotte samtalekøkken fra Unoform tilbyder stor ’ø’ og godt med opbevaringsplads. Her er yderligere spiseplads samt TV-/ sofakrog. Fra stuen har man udgang til større terrasse. I stueplan har man også husets badeværelset, som fremstår indbydende med flotte fliser, vægophæng toilet samt stor separat bruseniche. Herudover stort soveværelse med skabsplads
Fra entréen kommer man til underetagen, som også er en del af boligarealet, da man herfra kan gå direkte ud i den smukke have. I underetagen, har man to gode og regulære værelser, hvor man fra det ene har udgang via en dobbelt glasdør, til træterrassen. Herudover har man i dette niveau gode opbevaringsmuligheder samt et praktisk bryggers med håndvask, vaskefaciliteter og udgang til den vidunderlige have.
Herudover har man til huset en flot overdækning, oplagt til udekøkken samt skur/værksted og indkørsel til bilen.
I gåafstand herfra er de skønne søer, Brabrand Sø og Årslev Engsø, skove, samt de omkringliggende stier, den populære Engdalsskolen (ca. 1,5 km. gåafstand), og gode muligheder for indkøb, offentlig transport, samt hvad hjertet ellers måtte begære.
Velkommen til en rigtig god og naturrig boligopleve i ’Bakkerne’.

1983
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.188 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,950 / 16.608 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700