Lumbyvej 36B, Næsby, 5000 Odense C

83 m2 rækkehus

Kontant 1.995.000 kr.

Rigtig pænt og godt indrettet rækkehus.


Beliggende i kort afstand til Odense centrum, havnemiljøet og banegården.

Søger du et pænt og velindrettet rækkehus – der tilmed også skal være beliggende i kort afstand til Odense centrum og byens mange muligheder? Så se mere her.

home Odense Nord åbner nu dørene op for en fremvisning af dette yderst pæne rækkehus, som er beliggende på grænsen mellem Odense C og Næsby - og med baghave stødende direkte op til et skønt grønt område og naturen. 

Boligen indeholder; Entre med trappeforløb og videre adgang til et lækkert stuemiljø, hvor der er åben forbindelse til det funktionelle og lyse køkken. Fra den hyggelige stue er der udgang til en skøn og sydvendt terrasse med kig til grønne områder.

På 1. salen findes værelsesafdelingen med et godt værelse, et rummeligt soveværelse og et lyst badeværelse med karbad.

Underetagen er praktisk indrettet med vaskerum, depotrum, pænt flisebadeværelse med bruseniche,  walk-in-closet og et fantastisk værelse i boligkvalitet, som pt. bruges som soveværelse. Fra værelset er der opgang til baghaven. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.

Ejendommen er beliggende med en pæn sydvendt have, hvor der er anlagt en flot terrasse og et udhus. Via gangbroen over åen kan du komme til det dejlige store grønne område.

I Næsby finder du alle dagligdagens nødvendigheder. Således har man rundt om hjørnet Netto placeret blot 450 m herfra, mens et væld af andre indkøbsmuligheder er placeret som perler på en snor langs Bogensevej. Er du tiltrukket af Odenses lækre og aktivitetsrige havnemiljø samtidig med, at du søger et rækkehus med bynær beliggenhed? Så kontakt os endelig og lad os vise dig denne skønne ejendom.
1988
Byggeår
3
Antal rum
2
Antal toiletter
1683 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.614 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,293 / 9.651 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Dall
home Odense Nord

Partner, Salg & vurdering

dall@home.dk

66185920

66185920