Købsaftale underskrevet

Lindvedparken 30H, Lindved, 5260 Odense S

52 m2 rækkehus

Kontant 850.000 kr.

Indflytningsklart enderækkehus i Lindved/Højby


- på luftig endegrund med baghave orienteret stik syd

home Dalum kan med stor fornøjelse netop præsentere dette veludnyttede og ikke mindst pæne/moderniserede enderækkehus med ejerlejlighedsstatus, placeret i hjertet af Lindved/Højby.
Boligen kan efter aftale overtages hurtigt!

Fra matriklen har du kort til alting, her at nævne Højby Skole, Rudolf Steiner-Skolen, masser af dagtilbud og aktiviteter for store som små, et væld af indkøbsmuligheder i nærområdet samt flere naturoplevelser – lige uden for hoveddøren. Værd at nævne er tillige, at man få meter fra hoveddøren når busstoppestedet mod Odense, således det er let at komme ind til Odense Centrum, tur/retur.

Fra det fælles parkeringsareal foran rækkerne og via flisegang, nås huset for enden af rækken, med kun en nabo til den ene side og derved ganske privat. Via hoveddøren nås et mindre gangareal, hvor man således når et fint soveværelse i en god størrelse og med skabsplads, og overfor et velholdt badeværelse i blålige nuancer – Ligefor ”leve- og opholdsrummet” med spise-, opholdsstue samt åbent køkken i ét, med lyse flader og et smart Ikea-køkken fra 2016 – Herfra er der direkte have- og terrasseudgang til endegrunden, der snor sig om hushjørnet, hvor man mødes af et hyggeligt terrasseareal, både under overdækning samt åben himmel, græs samt mindre beplantning – tillige med praktisk udhusplads med gode og ekstra opmagasineringsmuligheder.

Du finder altså hér et hjem i en god stand, med en lige så veludnyttet planløsning, på et dejligt grundstykke, der således kan danne de perfekte rammer. 
Boligen henvender sig bredt til både førstegangskøbere, forældrekøbet, til singlen samt de ældre. Mulighederne er mange.

2Antal rum
2013Ombygget
4469 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540