Langelinie 6, 6000 Kolding

178 m2 rækkehus

Kontant 2.995.000 kr.

Stort byhus på en af byens gode adresser


God plads samt en fantastisk gårdhave

Nu kan du blive ejer af et helt fantastisk byhus på en af de gode adresser i Kolding. Huset ligger på den rolige vej, Langelinie, midt i hjertet af Kolding. Her får du alle byens glæder inden for få minutters gang og samtidig en rolig beliggenhed med en helt fantastisk gårdhave, hvor du kan finde ro og nyde den gode plads og solen.
Byhuset blev opført i 1878 fordelt over 3 etager. Her får du masser af plads samt en bolig, der er blevet moderniseret med unikke detaljer.
Når du ankommer til huset, bliver du budt velkommen i en hyggelig gang, som giver adgang til gårdhaven samt husets hoveddør. Stueetagen er praktisk indrettet med en entre og et gæstetoilet. Et dejligt åbent køkken/alrum strækker sig gennem hele huset, kun afbrudt af husets bryggers bagerst i bygningen med udgang til gårdhaven. Fra køkkenet er der adgang til husets vinkælder, som også kan nydes i hverdagen via en glasplade i gulvet.
På 1. salen finder du husets stue samt 2 gode værelser og et badeværelse i forbindelse med værelserne.
På 2. salen er der yderligere 2 gode værelser samt endnu et badeværelse. Her findes også et godt depotrum.
Alle etager har god plads og der er dejligt lysindfald på alle plan. Fra 2. salen er der udsigt til Koldinghus.
Husets plankegulve og niveauforskelle udgør blot en lille del af husets 145-årige historie – en historie, som skal opleves i huset, og hvor du kan være med til at skrive de næste mange års historie omkring din familie.
Placeringen af dette charmerende byhus er perfekt, da det ligger midt i Kolding by og er tæt på alt, hvad hjertet begærer. Sammenholdet på Langelinie er også unikt med et godt fællesskab og sin egen lille grundejerforening.
7Antal rum
1978Ombygget
3Antal toiletter
223 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.890 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,285 / 13.764 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33