Krydderivej 93, 2610 Rødovre

114 m2 rækkehus

Kontant 4.295.000 kr.

FLOT OG LYST RÆKKEHUS I IRMABYEN MED 3 SOVEVÆRELSER


PERFEKT INDRETNING, KØKKEN ALRUM & STOR SYDVENDT TERRASSE

OMRÅDET:
Vi befinder os i de attraktive rækkehusbebyggelser Irmabyen, et fantastisk område med ægte
parkbeliggenhed, som sætter jer tæt på alt det, der gør Irmabyen helt unik. Her er plads til
alle i det gode samfund, hvor nærhed, tryghed og fællesskab er en del af nøgleordene.
Irmabyen prydes med varierende arkitektur og smukke, grønne områder med bærbuske og frugttræer, som beboerne frit kan nyde. Nabolaget er særdeles børnevenligt med både folke- og privatskole lige ved hånden samt den integrerede institution, som er i gåafstand til boligen. Den nyetablerede park skaber et frirum med legepladser og mulighed for udendørs motion. Af handlemuligheder har I Rema1000, Netto og Kvickly tæt på, og bare 6 minutters cykeltur herfra, samler Rødovre Centrum alle de bedste butikker under samme tag. 
EJENDOMMEN
De ikoniske rækkehusbebyggelser er opført i røde mursten med nuance variation, som passer enorm godt ind i arkitekturen omkring Irmabyen. Ejendommen er opført i 2018, så du kan forvente en bolig i top stand - samt materialevalg af uhyre god kvalitet. Med en moderne klimaskærm, fjernvarme, gulvvarme i alle rum med separat styring, energivenlige vinduer og døre, samt ventilationskanaler i alle rum, er I sikret et godt indeklima i mange år fremover. Foruden boligen der er opført i 2 plan, byder ejedommen ligeledes på eget indgangsparti, egen parkeringsplads, stor privat sydvendt terrasse, samt udhus til opbevaring af cykler og udendørsmøbler. 
INDRETNINGEN 
Entreen byder dig velkommen med funktionelle og flotte lyse fliser på gulv. Herfra er også bekvem adgang til et lyst toilet. Boligens hjerterum er den enorm store åbne stue, som byder et lyst og moderne køkken alrum med plads til stort spisebord, samt dagligstueafdeling med hele 2 udgange til den sydvendte terrasse. Vindues- og dørpartier er store og bidrager til masser af naturligt lys. Her kan man hurtigt få fornemmelsen af at få naturen med indenfor, da inde og udearealer glider meget fint sammen.  
Under trappen er et smart depotrum til at gemme rejsetasker og støvsuger af vejen. Via trappeopgang kommer man til 1. salens store fordelingsentré der perfekt fordeler de 3 store værelser som alle er med fransk altan. Her er ligeledes et stort, lyst og lækkert badeværelse, med installeret vaskemaskine.

Kontakt home Rødovre allerede i dag på 36 70 19 19 for at høre nærmere om denne ejendom eller bestille en fremvisning - vi tilbyder også altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 
2018
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.492 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,306 / 20.604 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Kure
home Rødovre

Partner, Vurderingsspecialist for RD

nikur@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19