Kringsvej 5, Bramdrupdam, 6000 Kolding

152 m2 rækkehus

Kontant 2.095.000 kr.

Indflytningsklar rækkevilla beliggende i dejligt område tæt på skov, indkøb m.m.


Beliggende på Kringsvej i Bramdrupdam.

På en lukket vej i et roligt kvarter i Bramdrupdam ligger dette etplansrækkehus nu klar til overtagelse. Boligen breder sig over 150 kvadratmeter og byder på en veldisponeret planløsning i form af fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers, en pejsestue og et stort køkken-alrum i åben forbindelse med en stue. Udendørs venter en hyggelig gårdhave, en carport og gode udhuse.
Køkkenet er udført i et åbent rumforløb med stuen, hvilket danner et skønt opholdsmiljø, hvor I kan samles på tværs af aktiviteter. Stuen modtager et generøst lysindfald gennem vinduespartierne, og herfra er der både forbindelse til haven samt skydedøre til den fine pejsestue, der er en del af tilbygningen fra 1996.
Boligens fire værelser falder i to separate afsnit, hvoraf det ene værelse er placeret for sig selv og kan anvendes til et hjemmekontor, som er helt uforstyrret. De resterende tre værelser ligger på rad og række og udspringer af en fordelingsgang med skabsvæg, ovenlysvinduer og badeværelse. Der er ovenlys flere steder i huset, hvilket bidrager til den behagelige atmosfære.
Glæd jer til at indtage haven, der er en skøn oase om sommeren. Her kan I nyde solens stråler det meste af dagen, da den vender mod syd, og skulle solen blive for skarp, trækker I blot ind under den overdækkede terrasse med UV-glas.
Tæt på det hele
I bosætter jer i et roligt, lukket vænge med grønne arealer og gode stisystemer. Alt hvad I skal bruge i hverdagen er inden for nær rækkevidde med mindre end 400 meter til indkøb og under halvanden kilometer til Bramdrup Skole, daginstitution og fritidsaktiviteter. Skoven er yderst tæt på, og I kommer nemt til Kolding Storcenter og Koldings bymidte.

6Antal rum
1996Ombygget
2Antal toiletter
520 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.088 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,109 / 9.640 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311