Købsaftale underskrevet

Kongefolden 54, Skanderborg Bakker, 8660 Skanderborg

154 m2 rækkehus

Kontant 5.275.000 kr.

Skanderborg Bakker


Dobbelthus med optimal planløsning og kig til søen


Skovhusene har en suveræn beliggenhed og med kort afstand til områdets fællesfaciliteter, såsom udsigtsplateauet ved det arkitekttegnede regnvandsbassin, parklignende grønne arealer, samt tarzanbane for de mindste. 
  
Huset er opført i 2 plan, i forskudte niveauer og er indrettet med entre med garderobeplads, bryggers med skabe og plads til vaskesøjle, samt pænt gæstebadeværelse. Værelsesafdelingen i nederste plan er indrettet med 4 store værelser - to af dem med direkte adgang til terrassen, samt depotrum og lækkert badeværelse med badekar og stor bruseniche.  
 
Hjerterummet i huset er stueafdelingen, som er meget lys, rummelig og med den mest fantastiske udsigt udover søen, byen og skoven - en udsigt der må opleves! Endvidere er der en elegant køkkenafdeling med et lyst køkken og granitbordplade, som er åben i forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til skøn sydvendt overdækket terrasse med den smukkeste udsigt. Et harmonisk hus med elegant arkitektur, og samtidig praktisk med en spændende planløsning, gode materialevalg og gulvvarme i alle plan.  
 
Foran huset er der plads til parkering af 1 bil, samt en god isoleret garage. Garagen er isoleret og udgør 19 m², og kan ved behov anvendes til multirum, værksted, oplag mv.    
 
home byder velkommen til Skanderborg Bakker - et område i Skanderborg, som har fået sin helt egen plads på landkortet. Attraktivt for især unge mennesker med børn, men også ideelt for seniorerne, som ønsker en nem bolig uden store krav til vedligeholdelse.  
 
home byder velkommen - kom og se.
 
2009Byggeår
181 m2Grundareal
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11