Købsaftale underskrevet

Kildebjerg Bakkevej 2, 8680 Ry

123 m2 rækkehus

Kontant 2.995.000 kr.

Nyopført Rækkehus i gode materialer.


Beliggende i det populære Kildebjerg.

I et dejligt og populært område i Ry ligger dette nye rækkehus og venter på at danne rammen om jeres hverdag. Ejendommen er opført i 2022 og præsenterer sig indflytningsklar med lyse opholdsrum og en fin værelsesafdeling. Rækkehuset er beliggende i den populære udstykning Kildebjerg, som er helt unik da man bor lige midt i den smukkeste natur og den flotteste golfbane. 

Til ejendommen hører der en fin carport, hvor bilen parkeres ved ankomst. Herefter bevæger I jer indenfor, hvor I får glæde af 123 m2. Her får i 3 gode og lyse værelser, hvoraf det ene har adgang til eget badeværelse. Derudover er det et rummeligt brygges og er velindrettet gæstetoilet. Hjerterummet er det store køkken alrum med stue, hvor hele familien kan samles, her drages med at det store vinduespartier der giver fantastisk lys til rummet. Køkkenet har en lækker køkken ø og det stor og praktisk viktualierum. Hvis man åbner det store vinduespartier op mødes man af den dejlige træterrasse.

Foruden tagterrassen får I også glæde af en hyggelig og vedligeholdelsesnem grund, hvor de lune sommerdage tilbringes. Dertil får I foran huset et større redskabsrum, som er placeret i forbindelse med carporten. Her er mulighed for at have værksted, opbevaring ja det er kun fantasien der sætter grænser. 
I bliver bosat på Kildebjerg Bakkevej 2 omgivet af skov og grønne arealer, da Siim Skov er nabo til kvarteret. Her er det oplagt at spadsere, cykle eller at snøre løbeskoene og beundre den flotte natur omkring jer. Derudover ligger både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder alt sammen indenfor en radius af halvanden kilometer.
3Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00